9.11.2010

Blog Ödülü & Doğumgünü

Dogumgunu
Birçok blog arkadaşım bana Blog Ödülü göndermiş ama hepsini şu an toparlayamadım açıkçası ama hepsini okudum, yoğunluktan kaydedemedim. Ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim. Kimseyi ayırt etmek istemiyorum, ben de blog ödülümü beni takip eden tüm sadık okurlarıma ve blogger’lara gönderiyorum.

Makyaj Çantam neredeyse iki buçuk yaşına giren bir blog ve sizin desteğiniz, ilginiz, yorumlarınız olmasa bugün bu kadar büyümüş olamazdı. 2008’den bu yana sürdürdüğüm bu macerada, yorumlarıyla, e-postalarıyla, sadece sessiz sakin okumalarıyla bile destek veren herkese teşekkür ederim. Her ne kadar tek tek cevaplamaya çalışsam da, bazen e-postalarınıza, Formspring sorularınıza, yazı yorumlarınıza dakik cevap veremeyebiliyor ve unutabiliyorum ama inanın bu kasdi birşey değil, ben de bir insanım öncelikle :) bazen dalgınlıklarım olabiliyor. Ama unutmayın ki SPAM filtresine takılmadığı sürece bana yazdığınız her şey tarafımdan okunuyor.

Yakında sizin için bazı süprizlerim olacak. Makyaj Çantam ayrıcalıklarından yararlanmak ve dünyanın kozmetiğine bir tıkla ulaşmak için takipte kalın!

I ♥ makeup!
Love,
MC.

6 yorum:

Benim Pencerem dedi ki...

Favori makyaj blogum! :) Geçmiş doğum günün kutlu olsun MC seviyoruz seni :)

NAZ dedi ki...

seni seviyoru makyaj cantammmmm...sen nsıl heyecanla paylaşım yapıyosan aynen bende o heyecanla yadıklarını fotoları aynı heyecanla pc başına geçince yaşıyorum.doğum günün kutlu olsun,iyiki varsın :) öpüyorum sevgiyle..

Adsız dedi ki...

bizi de ödüllendirmişsin :) nice yıllara hep birlikte inşallah canım benim

ÇiğdeM dedi ki...

Seni seviyoruz MC. Postlarını esirgeme yeter :))

admin dedi ki...

Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, 4 sadık okurum kendini belli etti başka kimse yorum bile yazmamış bu yazıma ühüh :)

çoook teşekkür ederim, sayenizde, öpüyorum.

Bizimakin dedi ki...

Blog Ödülleri'nde başarılar dileriz…

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.