1.07.2010

MAC Style Allık Karşılaştırmaları

Bu hafta allık haftası gibi oldu. Size MAC Style’dan, FlorMar Pretty Compact’tan ve Deborah TerraCotta allıktan bahsettim. Fiyat olarak 49 TL ile en pahalısı MAC, 20 lira civarındaki fiyatı ile ortanca Deborah, en ucuzu ise 7 lira ile FlorMar.. Renklerini yan yana görerek eğer almayı düşünüyorsanız değerlendirebilirsiniz.

 MAC Style Allik Karsilastirmalari

10 yorum:

Tannesi dedi ki...

Beğenime göre sıralama yapıyorum:
Mac
Flormar
Deborah

Ama üçü de çok güzel bence. Tabii fiyat açısından Flormar bir hayli uygunmuş. O fiyata bu renk ve gramaj da harika bence! :)

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

mac style çok açık geldi, deborah da kirli durabilir biraz esmerlerde. favorim flormar oldu açıkçası...

Sel dedi ki...

Kalıcılığı için ikisini de iki kere tazeliyorum gibi bir şey demiştin flormar ve mac için. Gerçekten öyle mi? Cildim yağlı ve bu hafta içinde bir mac allık almayı düşünüyordum, şu an aklım flormara kaydı :)

admin dedi ki...

Tannesi, gerçekten o fiyata nasıl satıyorlar anlamıyorum :)

Kahvegibi, MAC Style'ın olayı bu, onun yeri bende ayrı.. Renk vermekten ziyade ışıltılı bir aydınlık veriyor, vazgeçemiyorum. Ama flormarın da rengi güzel.

Sel, benim cildim o kadar yağlı ki sabah sürdüğüm allık öğlen 11de yüzümde kalmıyor. MAC olsun FlorMar olsun birşey farketmiyor yani hepsini tazeliyorum artık. Ama bu dediğim style, springsheen tarzı hafif allıklar da geçerli. MAC'in daha pigmentli ve çok kalıcı allıkları var.

Aklında çok soru işaretleri varsa her ikisini de almadan testerlardan deneyerek karar verebilirsin.

MAC'in kalitesi elbette tartışılmaz, bu kaliteyi sadece kalıcılıkla ölçemeyiz. Renk skalası zartzurt bir dünya şey var:) Ama FLormar da oldukça ucuz bir alternatif. Sen bilirsin yani :D

Sel dedi ki...

Hmm mesela pink swoon yerine flormarın pembesini alırsam pişmanlık yaşayabilirim değil mi? Şu ana kadar hep estee nin allıklarını kullandım bu arada.
Ama öte yandan bir allığa 50 lira vermemle alakalı problemleri olan bir erkek arkadaşım da var hehe :))

admin dedi ki...

Yaşayabilirsin, yaşamayadabilirsin ama flormarı beğenmezden kaybedeceğin şey 7 lira olur. Estee'nin allıkları bana sorarsan çok başarılı değil. Önce bir flormarı dene, olmazsa mac alırsın?

Niye problemleri varmış? "Aşkım benden kıymetli mi?" diyip zavallı yavru köpek gibi bakmıyor musun? :)

Sel dedi ki...

Haha yok yemiyor artık o bakışlarımı. Evet haklısın flormardan başlamak en mantıklısı. Saol Iraz, yine :)

chunlibeauty dedi ki...

mac farkını belli ediyor yine.. :) Ama flormarıda cok begendigimi söyleyebilirim fiyatınıda düşünecek olursak oldukca uygun ve güzel.. Bu prettylerin yapısını bende sevdim..

tubiss dedi ki...

Mac'in ışıltısından belli :)) herşeye rağmen en güzeli o :)

Dee Makeup dedi ki...

Flormar dikkat çekiyor bu 3lü içinde! çok güzel bir şeftali tonu, çook doğal. Herkes alsın valla, 7 lira bu renge hiç birşey.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.