29.06.2010

FlorMar Pretty Compact Allık

 FlorMar Pretty Compact Allık


FlorMar’ın geçenlerde yeni çıkarttığı Pretty allıklarla ilgili basın bülteni elime ulaşmıştı. Haftasonu Watsons’da gezerken Pretty allıkları görünce bir tane alıp denemeye karar verdim. Fiyatı sadece 7 TL. Gerçekten çok çok uygun bir fiyat.

 FlorMar Pretty Compact Allık

Ben P111 isimli şeftali-pembe rengi aldım. Bu aldığım tekli olanı. Aynısının yanında bronz tonla kombinlenmiş ikili versiyonu da vardı.

 FlorMar Pretty Compact Allık

Üzerinde son kullanma tarihi yazıyor, bu bir artı. Benimkinin 03062015 imiş. Allık miktarı da 14gr kocaman.

Ayrıntılı fotoğrafları ve rengin MAC Style ile karşılaştırmasını aşağıda görebilirsiniz. Ben P111 rengini çok beğendim, genel olarak MAC Style’a benzese de, MAC Style daha frost ve ışıltılı, Pretty P111 ise daha pigmentli fakat az ışıltılı.

 FlorMar Pretty Compact Allık

 FlorMar Pretty Compact Allık

Yorumlarda ürün review’larını kısa tuttuğumu belirmiştiniz. Aklıma ekstra birşey gelmiyor, sormak istedikleriniz varsa mutlaka buraya yazın cevaplarım. Keyifli haftalar.

Flormar ile ilgili diğer yazılarımı okumak için tık.

6 yorum:

isola dedi ki...

Deneyip paylaştığınız için teşekkürler. Ben genelde pembe tonlarında allık kullanıyorum ama bir süredir şeftali tonlarında bir allık almayı düşünüyordum denemek için. Flormar'ın 91 numaralı tekli allığı bu konuda çok ünlü bir allık çok fazla öneren var. Bu da çok hoş görünüyor ama çok mu ışıltılı sizce? Buğday tenliyim bu tonlar gider mi ten rengime?

gul dedi ki...

geçen hafta çilekten style ve gıngerly aldım.çok merak ediyorum elime daha ulaşmadı. gözlerim yollarda postacıyı bekliyorum. eski zamanlarda sevgilisinden mektup bekleyen aşıklar gibiyim :) rengini burda göstermen çok iyi oldu benim için merakım biraz azaldı. ben esmerim umarım yakışır ışıltısı çok güzelmiş. gingerlyi sırf kim kardashian kullanıyomuş diye merakımdan aldım. iki allığa indirimile beraber 68 tl verdim sence iyi mi. normal fiyatları nasıl canım

Adsız dedi ki...

kalıcılığı nasıl acaba?

admin dedi ki...

İsola merhaba rica ederim. 91 numarayı denemedim maalesef. Bu p111 öyle fazla ışıltılı değil, normal ama pigmenti daha fazla, yani daha fazla renk veriyor. Buğday tene bence birçok renk yakışır, iri bir fırçayla sürün mutlaka.. sevgiler..

gul, gingerly bende yok ama style ile aşk yaşıyorum desem yeri, 1 kutu bitirdim bu 2. bence süper almışsın 68lira. MAC'te normalde tek allık 49tl. Güle güle kullan.

Adsız, kalıcılığı normal, ne çok kalıcı ne de az.

ÇiğdeM dedi ki...

Sevgili Iraz,

Öncelikle yazılarını ilgiyle okuduğumu belirtmeliyim. Her sabah işe geldiğimde e-posta kutumu açmadan önce bağlandığım ilk ve tek sayfa olma rekorunu elinde bulunduruyor Makyaj Çantam. Bununla birlikte, yazılarındaki ifadelerde Türkçe kelimeler kullanmaya özen gösterirsen benim gibi dilimizi özenli kullanmaya çalışan birçok okurunu mutlu edersin. İngilizce öğretmeni olduğunu biliyorum ama frost yerine donuk, pigment yerine renk, review yerine eleştiri kelimelerini kullanabilirsin bence. Hepimiz günümüzde etrafımızdaki İngilizce kelimelerden etkileniyoruz ne yazık ki. Benim de yorumlarımda mutlaka yanlış kullandığım kelimeler olmuştur. Yalnız, senin yazdıklarını okuyanların sayısı hayli fazla. Bu nedenle İnternet ortamında yazı yazan herhangi bir insandan farklı olduğunu düşünüyorum. Sözlerim seni üzmek için değil. Lütfen yanlış anlama. Türkçe hepimizin.

Sevgiler

Çiğdem

admin dedi ki...

Çiğdem, merhaba tekrar, öncelikle Makyaj Çantam'a gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim.

Hayır darılacağım bir konu değil, ben zaten aslında genel olarak çok İngilizce kelime kullanma meraklısı değilim, hele konuşurken. Ofiste etrafımda "asap"lar, "week 27" lafları dolaşırken araya öyle kelimeler sokmam yani.

Ama iş bu makyaj blogu yazma işine gelince karmaşıklaşıyor. Takip ettiğim sitelerin/kaynakların %90'nı İngilizce. Ürünlerin tanımları, renk bitiş tanımları İngilizce. Ürünlerin kendi isimleri bile İngilizce. FlorMar işte yeni allığını "Pretty Blush Compact" olarak adlandırmış düşünün.

O kadar oturmuş kalıplar ki farkında olmadan yazıveriyorum.

Bundan sonra dikkat etmeye çalışırım.. Sevgiler..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.