30.06.2010

Deborah TerraCotta Allık

 Deborah TerraCotta Allik

Deborah standını hep görür, ürünlere bakar ama bilmediğim için pek yanaşmazdım. Geçenlerde bu önyargımı kırıp bir oje ve bu allığı aldım. Kayısı/şeftali renklerindeki allık takıntımı artık biliyorsunuz zaten, işte bu da o takıntının sonucunda yapılmış bir alım oldu.

 Deborah TerraCotta Allik

Deborah Terracotta allıkların birkaç rengi var, aydınlatıcı gibi açık tonları da var, koyuları da. Ben 52 numarayı seçtim. Belli belirsiz ışıltıları olan güzel bir kayısı rengi.

Allık çok güzel sürülüyor, kalıcılığı da normal seviyede.

Bendeki renk aşağıdaki gibi. Bu renk diye yine FlorMar Pretty Allık gibi MAC Style ile NARS Silvana arasında bir renk. MAC Style ile de karşılaştırmalarını yayınlayacağım bugün tekrar.

 Deborah TerraCotta Allik

Watsons fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 24 TL idi.

Deborah ürünleri Italya menşeili ve bazı online kozmetik siteleri ve Watsons'da satılıyor. Genel olarak güzel ürünleri, muhteşem ojeleri ve iyi bir kalitesi var, bakmaya değer.

15 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çok hoş görünüyor.. Kalıcılığı nasıl canım?

admin dedi ki...

MyPrincess, MAC allıklardan bir farkı yok bende performans olarak.

Tannesi dedi ki...

Ben rengini çok beğendim. Parmakta bile rengini güzel belli etmiş. Turuncu olmayan bir kayısı rengi, süper! Watsons larda satılıyor demek, ben de ilk gidişimde parmaklıcam hemen! :)
İyi günlerde kullan.

admin dedi ki...

Tannesi, güzel bir renk, ben de beğenerek aldım, başka renkler de var orada gidersen kurcala mutlaka. Teşekkür ediyorum daha güzelleri senin olsun.

moda_kesh dedi ki...

deborahın pudrasını kullandım ben gerçekten süper bir üründü ben kokusuna bayılıyordum :)

Mine Aydoğmuş/EŞREFOĞLU RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU dedi ki...

Kayısı rengi uygun fiyatlı bir allık istiyordum kesin alıcam bunu !

yıldız dedi ki...

http://www.makyajcantam.org/2010/06/guncelleme-mac-haul.html
bu yazını daha yeni gördüm o hafta benim minik çıtırım öldü ya ırazım sanırım ondan görmemişim:( aklım başımda değildi. aklına geldim demek:) bu bile yetti ama en kısa sürede gelmeni istiyorum;) seninle tanışmak seni görmek istiyorum;)
bu arada aldıklarına ağzımın suyu aktı anam anam güzel güzel sür sürüştür bitanem
elca da msf yokmuş dimi inciye sordum bi yazıda olaydı gidip alacaktım:) ama yoksa gidip başka şeyler almak istemiyorum:) kendimi tutuyorum görüyorsun:)
bu arada mac paint pot neye yarıyor cicim? valla bilmiyorum eyeliner mı ?
öpüldün şekerim

Oya Yoga dedi ki...

selam, ben formspring'de ısrarla deborah ojeler nasıl deyip duruyordum sana bir ara :) ojelerin performansını ve nasıl olduklarını da bir ara yazsan çooook mutlu olucam. gidip alayım mı?

admin dedi ki...

ModaKesh, onu denemedim ama güzeldir muhtemelen, allık hoş çünkü :)

Minder, mağazaya gidersen bak başka güzel renkleri de var:)

Yıldızcım paint pot krem far bir nevi, far bazı olarak kullanabiliyorsun. ELCA'da olan ürünler değişiyor stok fazlalarını getiriyorlar, MSF hiç görmedim ama. Öpüyorum..

Beatlefan, yazdım gitti. Git al güzeller:)

susekse dedi ki...

bir de deborah için bol bitki özleri içeriyor gibisinden bir şeyler duymuştum doğru mu acaba

admin dedi ki...

Susekse, şimdi içindeki maddelere baktım meğer etiketin altındaymış 3 çeşit paraben var zannetmiyorum bitkisel olduğunu..

feray dedi ki...

bunu ben de kullanıyorum renk çok yakın ama numarasından emin olamadım, ben mercan rengi arıyordum ve bunu beğenip almıştım. renk ve yapı olarak çok güzel, kalıcılık da dediğin gibi normal seviyede. altında küçük bir fırçası var çıkarmayı denedim ama beceremedim:) biraz da çıkarıp geri yerine sokamam diye uğraşmadım:)

admin dedi ki...

feroşkop, aa içinde fırça mı varmış, valla sen söylemesen hayatta haberim olmazdı, merak ettim eve gidince bakayım :)))

feray dedi ki...

Sevgili Makyaj Çantam, fırçayı çıkarabildin mi? Ben de bunu merak ettim:)Pek kullanılabilir bir fırça olduğunu sanmıyorum ama...

Adsız dedi ki...

deborah pudrası müthiş.fondoteint harika.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.