10.12.2009

Scott Barnes Lipslick in Provocative

scott barnes lipslick provocative strawberrynet

Scott Barnes ismini, ürünleri Strawberry’de hediye verilmeye başladığından önce duyan var mıydı? Kendisi Jennifer Lopez’in geçmiş yıllardaki o muhteşem makyajının sırrıydı arkadaşlar..

Zamanında birsürü para bayılarak aldığım J.LO CD’lerinin fotoğraflarındaki o görüntüler hala aklımda. Hatun nasıl aydınlık ve sade görünürdü hey gidi hey.

Neyse işte bu Scott Barnes amcamız, kendi markasını da yaratmıştı. Özellikle Lipslick olarak adlandırdığı krem gloss’ları ve pigmentleri seviliyordu bir kesim tarafından ama sonrasında ürünleri tamamen kaldırıldı, makyaj markası kapatıldı. Yani “discontinued” oldu. Strawberry’de gördüklerimiz ise o günlerden geriye kalanlar. Strawberry benzeri bazı sitelerde de hala ürünlerini bulmak mümkün.

İşte bu ürün de onun Lipslick’lerinin en meşhurlarından bir tanesi, Lipslick in Provocative.

 scott barnes lipslick provocative strawberrynet


Ürün benim değil, sevgili Fadime’nin StrawberryNet’ten aldığı bir ürün. Ancak Fadime ürünü fotoğraflayıp paylaşmama izin verdi, çok teşekkürler canım!

Lipslick ismiyle ben daha önce Jennifer Lopez’in o ıslak ama yapışyapış görünmeyen dudaklarının sırrını araştırırken karşılaşmıştım, gerçekten çok güzel bir ürün.

İşte size ayrıntılı fotoğrafları...

 scott barnes lipslick provocative strawberrynet

 scott barnes lipslick provocative strawberrynet


Yapış yapış durmayan, hızlıca sürebileceğiniz, nude bir renk istiyorsanız dudaklarınızda, tam size göre bu ürün.

Strawberry’de Scott Barnes ürünlerini bulmak hâlâ mümkün.

4 yorum:

Matissera dedi ki...

merhaba ırazcım, postunu görürgörmez yazmak istedim, benim dudaklarım ince ve sadece parlatıcı kullanıyorum ama parlatıcıların çoğu yapış yapış görünüyor, bu ürünü o yüzden çok merak ettim ve hemen strawberry nin sitesine baktım ki ne göreyim? süper bir makyaj seti var çok uygun fiyata içeriği de şöyle : 2x Lip Slick 2.5g (#Paha Biçilemez, #Kışkırtıcı- Provocative)
2x Nemlendirici Maske
1x Flipout Ayna

lipslicklerden 2 tane var fiyatta indirimli fiyatı 46 tl yani süper! ilgilenenler için linki veriyorum

Dominika dedi ki...

benim alışverişimde de bir tane geldi. bana gelen fardı galiba.. siyah çünkü ..sadece resmini çekmek için açtım daha incelemedim.. j.lo kullanıyormuş demek.. öhömm biz de aşağısını kullanmayız :))
tamam itiraf ediyorum çilek hediye etmeseydi haberim olmaz ve kullanmazdım belki de :))
güle güle kullanın :)

nily21 dedi ki...

JLo'nun makyajına bayılıyordum ve rujunu çok merak ediyordum gerçekten süper görünüyordü..böylece öğrenmiş oldum, eğer kaldıysa şimdi sipariş vereceğim tşk.ler

gamiize dedi ki...

bende çileğin allık hediyesiyle tanıştım bu markayla ve ilk fırsatta o 46TL'lik setten aldım, göz kalemi bir harika, lip yine öyle, farda öyle.. hepside çok güzel ya, çok memnunum...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.