18.12.2009

MAC Joyous ALLIK

Bu allık çok fazla soruluyor bana. En az abartmıyorum on-on beş kişi bu allığı nerede bulabileceği ile ilgili mail atmıştır herhalde.

Bu kadar sevilmesine ben de şaşırmıyorum çünkü aldığım günden beri bayılarak kullanıyorum.

mac allık renkleri mac kozmetik joyous

Kendisiyle ilgili söyleyebileceğim tek şey var, o da buğday tenli birisi için şeftaliyle/pembe arasında, çoook doğal duran ve insanı bir anda yorgun/solgun görüntüden kurtaran bir ürün olduğu.

Ben bu allığı Love-Makeup’tan almıştım. Oturduğunuz bölgede MAC varsa kendi mağazalarından, yoksa Love-Makeup gibi alternatif sitelerden veya MAC’e telefon edip havale/kargo yoluyla temin edebilirsiniz.

Edit: Tuguna uyardı, bu allık LE imiş, yani ancak internette bulabilirsiniz. Uzgunum :(

İşte buğday tende duruşu:

 mac allık renkleri mac kozmetik joyous

Ben bu allığı MAC Medium Dark MSF ile beraber kullanıyorum. Benim için ayrılmaz ikililer :) Onu da çok soran var, bugün yarın yer vericem.

12 yorum:

tuguna dedi ki...

Irazcim ben bunu LE idi diye hatirliyorum. Magazalarda yoktur bence.

lisaaa dedi ki...

Bende buğday tenliyim ve şeftali tonlarında bir allık almak istiyorum bu kullanabileceğim tarzda görünüyor. Rica etsem fiyatını öğrenebilir miyim?

Hedonist Queen dedi ki...

Harika bir renkmiş! Love makeup'a baktım ama göremedim keşke olsa..
Bu arada ben birkaç gün önce bloglamaya başladım ve twitter kullanmıyordum. Biraz önce senin çekilişin için bir twitter hesabı açıp sana da deneme mesajı göndermeye çalıştım ama olmadı sanırı :(

admin dedi ki...

tuguna, Hmm bilmiyordum canım uyardıgın için çook sağol! Evet kızlar bu ürün LE imiş, yani tek yolunuz internet!

lisaa, bu allık LE oldugundan internette değişik fiyatlara görebilirsin. Ben 18GBP'ye almıştım.

hedonist queen, hoşgeldin, olmuştur olmuştur :)

Hedonist Queen dedi ki...

olmuş mu kii :)
öyleyse yorumumu yazıcam ben de :)

hande dedi ki...

ben baktigim hicbir sitede bu alligi bulamadim maalesef. acaba mac'teki hangi alligin rengi buna yakindir? kullananlar yardimci olabilir belki...

admin dedi ki...

hande'cim bu öyle bir renkki tam aynısını tutturamadım ben. bir de mac fafi hipness var bende, onun rengi yakın geliyor bana ama o da LE bir ürün. aslında justmakeup veya pumpkin daha iyi bilir hangi renk daha yakın :)

hande dedi ki...

mac'in sitesinde springsheen'i alternatif olarak göstermisler ama pek benzemiyor sanki. acaba nars orgasm nasıl olur?? o kadar begendim ki bu rengi...

sena dedi ki...

ben soyle dolu dolu bir seftali rengi allik ariyorum, pembeye de turuncuya da kacmayan, bir onerin var mi bu konuda? nars gilda diye dusunmustum ama bir yerde denedim cok begendim, sonra bir baska yerde palyacoya benzedim, almaktan vazgectim. muhtemelen uygulama hatasiydi ama:( senin allik secimlerine hayranim, ten rengimiz de ayni anlattigina gore, o yuzden sormak istedim:)

admin dedi ki...

hande, yorumunu geç gördüğüm için özür dilerim :/ hala almadıysan 2sinin alakası yok.

Sena'cım teşekkür ederim. NARS Gilda çok pigmentli olduğu için uygulaması biraz zor ve hata belli ediyor diye düşünüyorum.

MAC Peaches, Springsheen, Style, Sunbasque.. istediğin renge oldukça yakın olabilir diye düşünüyorum. Şuradan renkleri ayrıntılı olarak görebilirsin canım:

http://karlasugar.net/2010/01/mac-blush-recap/

moshonisi dedi ki...

merhabalar...bu alığın renk numarası veya ismi varmı acaba ?

admin dedi ki...

merhaba, bu alligin renk adi "JOYOUS" ancak gecmiste kisitli sayida cikmis bir urun, bulmaniz zor olabilir. sevgiler..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.