4.12.2009

L’Oreal Paris Elseve Color Vive Sıvı Saç Bakım Kremi

Bu ürün, blogda geçtiğimiz aylarda yapılan L’Oreal lansmanlarından sonra bana gönderilen ürünler arasındaydı L’Oreal Paris Elseve Color Vive Sıvı Saç Bakım Kremi.


loreal elseve color vive sıvı saç bakım kremi

Daha önce hiç kullanmamıştım bu ürünü. Tam da ürün bana geldiği sırada saçlarımın uçlarına mor gölgeler yaptırmıştım, bu da saç uçlarımı birden kurulaştırıp biraz güçsüz ve sert bırakmıştı. Ben de hemen bu ürünü kullanmaya başladım.

Ürün sıvı formda, serum gibi. Fısfıs yaparak saçlarınıza sıkıyorsunuz. Ben sadece saç uçlarıma, saçlarım hafif nemliyken bolca sıkıp elimle veya tahta tarak yardımıyla şööyle bir yaydım bu ürünü. {Ürün durulanmıyor! Saçınıza sıkıp öylece bırakıyorsunuz!} Ve daha sürdüğüm ilk günden itibaren gerçekten çok faydasını gördüm.

Ürünü epeydir neredeyse saçlarımı her yıkayıştan sonra kullanıyorum {saçlarımı bir dolu bir boş yöntemiyle yıkıyorum, biliyorum yanlış ama yıkamadan en fazla 1 gün geçirebiliyorum}. Yani ürünü her hafta birkaç kez kullanıyorum en az. Daha bitme emaresi bile göstermedi, fısfıs yöntemiyle sıkıldığı için oldukça bereketli bir ürün.

Saç uçlarıma boya yaptırmaktan vazgeçmeyeceğim sanırım {saç diplerimi boyatmıyorum, sadece uçlarını değişik renklere boyuyorum}. O yüzden bu ürünle daha çok görüşeceğiz sanıyorum.

Genel olarak:

+ Boyadan sertleşen saç uçlarını yumuşatıyor.
+ Keçe gibi, taranmayan saç durumu bu ürünle ortadan kalkıyor.
+ Spreyli olduğu için uygulaması çok kolay ve ürün uzun ömürlü.
+ Sıvı bir kıvamda olduğundan saçı ağırlaştırmıyor, yağlılık duygusu vermiyor.
+ Günlük kullanımda çok pratik bir ürün.

Ürün fiyatını tam olarak bilmemekle beraber, çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. Parfümerilerinize sorabilirsiniz.

6 yorum:

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

Merhaba
Ben sürekli loreal şampuan kullanıyorum ve bu sıvıyı da denedim.Gerçekten etkili ve gzel.

nily21 dedi ki...

Saçlarım oldukça açık renk bu yüzden boyadan sonra yıpranıyor..Ancak Loreal'in ürünlerinden kesinlikle çok memnunum gayet başarılı bence..

admin dedi ki...

Mine, Nilgün, ben de çok memnun kaldım saç uçlarımı canlandırdı.

Unknown dedi ki...

Evet senin blogun sayesinde katıldığım loreal 100.yıl hediyesiydi bende de var:)) ... Ama saçlarım boyalı yada röfleli olmadığı için annem kullanmıştı bende yine lorealin onarıcı sıvı saç bakım kremini kullanıyorum oda kırıklara karşı...

admin dedi ki...

gökçe, tesadüf olmuş :) bende de gölgeler var uçları çok kuru saçlarımın, onlara epey iyi geldi.

Adsız dedi ki...

Sacı bir dolu bir bos yontemiyle yıkamak ne alıyor ?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.