18.08.2009

1.Yaş Kutlamaları Ödüllü Yarışma Talihlisi :)


Sevgili Makyaj Çantam Okurları,

Yarışmamız sonlandı. Yarışma yazısına 61 yorum geldi. Fakat doğru cevaplardan 41.yi seçeceğim için zorlandım çünkü yanlış cevaplar da vardı.

Doğru cevap ESTEE LAUDER olacaktı ..

Ben de yorumları yayınladığım için en son yorum yapan doğru cevap sahibine ödül gönderiyorum çünkü ondan sonra hiç yorum gelmemiş.

41 kere maşallah dedik bloga ama doğru cevap 36'da kaldığı için hediyeyi 36 (en son yorumcuya) gönderiyoruz.

Talihli ZOITSA oldu! Tebrikler ZOITSA!

Sana Yurtiçi kargo ile gönderi yapabileceğim ad soyad, adres ve telefon bilgini info@makyajcantam.org adresine iletirsen paketini en kısa sürede çıkaracağım! :)


Yapılan tüm yorumları, sayılarını, yanlış cevap elemelerini linkteki dökümandan görebilirsiniz.

Kazanamayanlar lütfen üzülmesin, Makyaj Çantam'da bu tarz aktiviteler devam edecek! Biliyorsunuz ki bu blog yarışma konusunda çok aktif oldu, bu 4. yarışmamızdı. Çok kısa bir süre sonra tekrar benzer bir yarışma olacak, hatta bu tip yarışmaları her ay yapmayı düşünüyorum ;)

Herkese katılımı için çok teşekkür ederim, mutlu günler!

9 yorum:

Esra E. dedi ki...

canım şanslıyı kutlarım ama böyle durumlarda hediye ilk yanıt gönderen kişinin olur tabi takdir senin ama genelde hep bu şekildedir kampanya talihlilerinin seçimi.

beetlejuice dedi ki...

Ahaha Irazcım,taktik yaptım yine olmadı:) Güya bekledim cevaplayanlar biriksin diye, 11. olmuşum:) O laf 11 kere maşallah değil miydi yahu:P

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

tebrik ederim zoitsa'yı. ırazcım ben bi salaklığımı itiraf edicem bugün evirdim çevirdim bloğu ama yarışmaya nasıl katılacağımı bulamadım :'( ondan yazamadım yani, kaçırmış mıyım ne yapmışım o konuyu :( neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :P

Fulia dedi ki...

Merhaba. İlk cevap verene hediye verilen yarısmaların nerdeyse hepsine katılmama ve dogru cevabı vermeme ragmen basarılı olamadım, sonuncuya odul verilen yarısmada ilk oldum bu sefer :) Sanırım bu bana bir mesaj, bu sevdadan vazgecmem lazım :)Blogunuzu takipteyim...Sevgiler...

admin dedi ki...

esra'cım teşekkürler. önceki yarışmalarda ilk bilene verdiklerim oldu, bu sefer herkes çemkirdi nasıl denk getireceğiz torpil yaptın dimi diye:). bu sefer de böyle yaptım. bundan sonra ortadakine vereceğim, ondan da memnun kalınmazsa yarışma falan yapmıycam :))

çilli'cim üzülme kıyamam ben sana önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)

marjo'cum hay allah keşke yazsaydın bana.. artık bir sonrakine :)

fulya, vazgeçme, üzülme valla. bu kez böyle oldu, ama bu tarz oyunlar yapmayı düşünüyorum, elimde çok fazla makyaj malzemesi var, yarışma bahane, birazını dağıtmak için yapıyorum ;)

Esra E. dedi ki...

anladım ırazcım sen de haklısın evet farklı düşünebilirler ama ben seni Braun yarısmasında da tanıdıgım için hile hurda vesaire yapmadıgını fevkalade biliyorum:)
Yine MAC siz kaldık bi tanısamadık :(
:)))))))))

admin dedi ki...

saol esracım cok naziksin.. üzülme zaten MAC hediye etmeyecektim ;)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Aaa niye aklıma gelmedi ki email atmak acaba.. Off ne safım ben heheh koptum kendime şu an..

Adsız dedi ki...

çook teşekkür ederim ırazcım yaa ..süper mutlu oldum tam mutsuz anımda:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.