8.07.2009

Okur Anketi - Makyaj Çantam Sözlüye Çıkıyor! :)

Sevgili Makyaj Çantam Okurları,

Makyaj Çantam neredeyse bir yaşına girdi. Yüzlerce yazıyla ve yorumla bir seneyi geride bıraktık. Bu süre zarfında ben sizden çok şey öğrendim, siz benden öğrendiniz, ürünleri beraber tanıdık, yorumladık.

Hep ben göz önündeydim, şimdi sıra sizde! Devamlı yorumcular, hiç yorum yapmamış sessiz okurlar, sizleri 1.geleneksel Makyaj Çantam Okur Anketi'ne davet ediyorum.

13 adet küçücük soru sizleri bekliyor, vereceğiniz cevaplar sayesinde sizleri tanımak ve Makyaj Çantam'ı geliştirmek istiyorum. Sonuçlar anonimdir, ad soyad email vb gibi kişisel bilgileriniz gerekmiyor anketi doldurmak için BURAYA TIKLAYARAK açılan pencerede START SURVEY tuşunu tıklayın.


Soruları cevapladıktan sonra sayfanın en altındaki SUBMIT'e tıklayın. İşlem tamam ! Anket bir hafta boyunca açık kalacak (15 Temmuz'a kadar!)


Desteğiniz için çok teşekkürler!

8 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

sorularını cevapladım canım..bunu iyi düşünmüşsün,ilham verici:))

Unknown dedi ki...

heeeyyy cok zevkliydiiii

Hacer Sayıner dedi ki...

Evet evet evettt hele de İzmir'deki etkinliğe milyon kere evettt = )

idil dedi ki...

izmirliyim,satış yaparsan kesinlikle direk elden alırımm =) cok güzel blogun cok!

Aphraell dedi ki...

Iraz'cım hakkaten satış yapma ve makyaj workshop'u süper fikirler, hatta şimdiden sipariş verebiliyo muyuz :P Yalnız zaten sınırlı olan İzmir makyaj pazarı tamamen batabilir zira hepimiz senden alışveriş yapmaya başlarız :)))

admin dedi ki...

anketi beğenmenize çok sevindim, amacım burayı daha güncel ve interaktif bir hale getirmek ve içeriği sizin isteklerinize göre şekillendirmek :)

izmir'de kaç kişi olduğumuzu belirleyebilirsek, müsait bir mekan ayarlayıp o günü hem tanışmak hem de uygulama yapacağımız bir güne dönüştürmek istiyorum. karşılıklı sorularımızı yanıtlayabiliriz isteyenlere uygulama yapabilirim falan. yani tamamen ücretsiz, keyif amaçlı :)

beetlejuice dedi ki...

Tüm İzmirliler! Hepinize küstüm, buluştuğunuz gün yağmur falan yağarsa bilin ki benden:P

admin dedi ki...

beetlejuice, aşkolsun, sen de gel ;))))) kapım açıkkkkkkk :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.