13.07.2009

Sally Hansen Airbrush Legs {Bacak Makyajı !}



Hani geçenlerde herkese makyaja nasıl başladıklarını, ilk kullandıkları malzemeleri falan sormuştum ya, işte Sally Hansen Airbrush Legs de benim bu kadar kozmetik tutkunu olmamdan önce (K.T.O.Ö. diyelim bu döneme! :) de bilip kullandığım bir üründü.

Bacaklarım hiç bir zaman güzel olmadı benim. Kalındır, çatlaklarım vardır, hatta hareketsizlikten kaynaklanan ufak ufak damarlar, ne ararsanız bende! Tatil imkânı bulur da bronzlaşırsam ne âlâ, o zaman bu izlerin hepsi kayboluyor.

Ama tatile çıkmadan evvel gideceğim bir düğünde veya davette bacaklarımı azıcık da olsa gösterecek bir elbise giyersem mutlaka Sally Hansen Airbrush Legs kullanarak bacak makyajı yapıyorum.

Nasıl kullanılır?

Airbrush Legs’i çalkalayarak hafif uzaktan bacaklarıma püskürtüyorum. El veya bir adet fondöten süngeri yardımıyla iyice yayıp yediriyorum. Tek dikkat etmeniz gereken eşit miktarda dağıtmak aksi halde dalga dalga olabilir bacaklarınız.

Ben abartıp, yaz günlerinde iyice sağlam olsun diye bazen bunu sürmeden önce altına RENKLİ NEMLENDİRİCİ de sürüyorum ;) Hatta ve hatta güleceksiniz ama, bir kat da MAC Fix+ uyguluyorum ki kalıcı olsun :D

İşim bittiğindeyse, bacaklarımı duş jeli veya sabun sürdüğüm bir lifle iyice yıkıyorum, zorlanmadan çıkıyor zaten.

Nereden bulunur?

Sally Hansen Airbrush Legs genelde büyük eczanelerde satılıyor, oradan temin edebilirsiniz.

{ Dip not: Ben Sally Hansen ürünlerini çok seviyorum. Aynı ABD’de olduğu gibi diğer ürün yelpazelerinin Türkiye’de satılması ve daha uygun fiyatlarla karşımıza çıkmasını arzu ediyorum. Sally Hansen Airbrush Legs türkiye fiyatı 49 TL, en ucuz ABD fiyatı ise 10.95 $ (shipping hariç). }

2 yorum:

La Santa Roja dedi ki...

Ben de bu sene başladım kullanmaya, çok memnunum her gün sıkıp sıkıp çıkıyorum :) Ben e-bay'den 3'lü paketini $15 gibi bir şeye almıştım, shippingle birlikte $30 etti ki 45 TL oluyor. Tanesi 15 TL yani, Türk eczaneleri çok fena kazık!

admin dedi ki...

LA SANTA ROJA, çok ekonomik almışsın, hangi satıcıdan aldın? ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.