31.07.2009

Düğün Makyajı, Düğüne Giderken..

Ama gelin olarak değil ;)

Dün akşam canım arkadaşım Ş.'yi everdik, buradan kendisine mutluluklar diliyorum, biliyorum ki okuyacak ;) Ben de altın tonlarında bir makyaj yapmaya karar verdim, yarım saatte evden çıkmam gerekiyordu, ancak bu kadarını yapabildim :)

dugun makyaji mac nars bronz makyaj örneği makyaj örnekleri

Maybelline Mineral Concealer {yakında tanıtacağım, harika bir ürün} ile göz çevremi kapattım, göz kapağıma baz olarak MAC Painterly paint pot uyguladım.

Göz pınarı ve çevresinde NARS Alhambra açık tarafı, göz kapağı kirpik dibinden ortasına kadar NARS Alhambra altın tarafı, göz yuvarlağının bittiği noktaya MAC Engaging Duo'nun bronz tarafı, kaş kemiği hizasına gölge olarak MAC Style Warriors Tempting far sürdüm. Kaş altına ise MAC Engaging Duo'nun beyaz tarafını sürdüm.

Üst kirpik dibine ve alt göz içine çok hafif olarak Estee Lauder Artists siyah göz kalemi sürüp, göz kuyruğunu Maybelline Define a Line likit eyeliner kullanarak belirginleştirdim (hava çok sıcak, akmasın diye).

Kirpiklerimi kıvırıp iki kat Maybelline Lash Stiletto sürdüm.

Yüzümde ise, Laura Mercier Renkli nemlendirici, onun üzerine Laura Mercier Transparent Setting Powder, onun üzerine :) Cecile loose bronzer, NARS Albatross highlighter vardı. Ruj olarak da Estee Lauder Signature kırmızı ruj ve üzerine MAC Goldyrocks dazzleglass sürdüm.


Yüzümü MAC Fix+ ile spreyledim en son.


Sonra da düğünde göbek attım :P :)

8 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuş göz makyajın :)

Lighter-N dedi ki...

Merhaba! Bloğunuzu uzun zamandır izliyorum ama ilk kez yorum yazıyorum...Aslında bir soru desek daha doğru olur...Gittigidiyorda MAC ürünlerine baktım, amacım fırçaların fiyatlarına bakmaktı..24lü fırça setini 55 TLye sattıklarını görünce çok şaşırdım orijinal olmasına imkan yok..Siz MAC alışverişi için güvenilir satıcıları nasıl belirliyorsunuz diye soracaktım...

admin dedi ki...

dodude, beğenmene sevindim, çok teşekkürler..

lighter-N, hoşgeldin :)

sana verebileceğim yegane tavsiye, gittigidiyor'da birebir bir satıcıyı denemeden MAC alma!!! Şurada tartışmıştık:

http://www.makyajcantam.org/2009/04/gittigidiyordaki-sahteler-mac-givenchy.html

gg'de satılan mac'lerin %90'ı sahte. mac'te bir fırçanın 25-30 TLden başladığı düşünülürse, GG de satılan fırçaların orijinal olması imkansız!

fırçalarım illa mac olsun diyorsan, mac şubelerine gidebilir, bulunduğun şehirde mac yok ise şubelere telefonla ulaşıp, havale yoluyla alışveriş yapabilir, yurtdışını tercih edersen www.love-makeup.co.uk sitesini kullanabilirsin, içeriği sıkça güncelleniyor, birçok fırçayı bulmak mümkün.

eğer daha ucuz fırçalar arıyorsan, park brova bünyesindeki INGLOT markasını, Body Shop'u ve en ucuz alternatif olarak ELF'i (www.eyeslipsface.co.uk) tavsiye edebilirim :)

Adsız dedi ki...

evet tam tamına 55 tl veren enayilerden biriside benim:)))) ama ozaman ırazı tanımıyordum. gg de alanlara sordum çok güzel dediler. aslında 24 tane 55 tl düşünürseniz tanesi 2-2,5 tl geliyor oda en dandik fırçanın parası bile bu kadar :)))) ne yapayım kendimi böyle avutuyorum:) fena değil yani ama 24 tane fırçayı ne yapacaksın derseniz toplam 5 tanesini kullanıyorum:) henüz ölene kadar kullanırım:))))) daha önce elfi bilseydim ucuz ve parasına göre kaliteli olarak onu alırdım:)
bu arada ırazcım ilk fotoya bayıldım süper süper
öpüyorum
yıldız

Lighter-N dedi ki...

Merba!Cevabın için çok teşekkürler Iraz...Haftasonu bir alışveriş merkezinde Inglotda indirimin devam ettiğini görünce ben de 3lü bir far seti, bir fondöten süngeri ve tataaaa ilk fırçamı aldım!Yorumunu okumadan bu seçimi yaptığım için kendimi kutluyorum:)))Sorularım devame decek:))Sevgiler

admin dedi ki...

yıldız'cım ikisi de aynı makyaj sadece farklı açılardan ;)

olsun canım almışsın artık kullanıcaksın nerden bileceksin tabi. kullandığın kadarını kullan işini görüyorsa sorun yok zatenn ;)

lighter-n, rica ederim.. inglot'tan almak doğru seçim. elbette devam et ;)

Unknown dedi ki...

bronz a bayılıyorummmm...!
cok guzel gorunuyor Irazcıgım..
bu arada ozlemisim blog unuuuu :) 3 hafta zor dayandım internetsiz bir tatile.. :))

admin dedi ki...

hello'cum valla ben de seni ozledim yaz artık su yazılarını.

hosgeldinnn:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.