16.12.2008

Benefit "Georgia" Kutu Allık / Pudra

Benefit'in Georgia isimli bu allığını uzun zamandır merak ediyordum. Benefit'in sitesinde satış fiyatı 28$ idi ve bana biraz pahalı gelmişti.

Bayramdan önce Ebay'de bir açık arttırmadan 16$'ye kazandım bu allığı. Araya bayram girince elime ulaşması on beş gün sürdü ama beklemeye değdi diyebilirim.

Daha önce Benefit allık denememiştim ama bu ürüne vurulmam, enfes şeftali rengini görmemle oldu diyebilirim. Buğday tenli olduğum için şeftali tonları yüzüme çok gidiyor bu yüzden de bu allığa sahip olmalıyım diye düşünmüştüm!

Ürünü denedim ve memnun kaldım renginden. Işıltı veren bir tür pudra diyebilirim, öyle direk renk veren bir allık değil.

Ama rengi ve kokusu o kadar güzel ki, kesinlikle bayıldım kendisine. Şeftali rengine benim gibi vurgunlara tavsiye ederim bu ürünü.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bunlara bayılıyorum. Aslında ben Benefit in her türlü ürününe bayılıyorum ya. Yılbaşından sonra muhtemelen ben de bir sipariş vereceğim ama kendi sitesinden ve epey yüklü :)

admin dedi ki...

@kozmo, Benefit'in sitesinde shipping uygun esasında.

Eğer almayı düşünüyorsan bence çok bekletme şu anda acaip promosyonlar var Benefit'te her gün başka bir kod email atıyorlar nerdeyse :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.