13.03.2013

Clinique.com.tr Online Satış Başladı


Bu blogu yazmaya başladığımız yıllar ve bu süre zarfında kurduğumuz hayaller, bahsettiğimiz markalar, istediğimiz servislerden, geçen yıllar içerisinde bazıları gerçekleşti Türkiye'de ve bazı konuların nasıl ilerleyeceğini hâlen merakla bekliyoruz.

Bugünse benim çok sevindiğim bir gelişme oldu - Clinique Türkiye'nin resmi e-satış sitesi yayın hayatına başladı! Açılışa özel kargo ücretsiz ve iki numune hediyeli satış imkanı veren siteden Clinique ürünlerine kolayca ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Online alışverişin gelişmesinde bu çok güzel bir yenilik, umarım online alışveriş imkanı tüm markalarda giderek yaygınlaşır.

Not! :) Açılışa Özel...
Clinique Online’dan yapacağınız ilk alışverişinize özel 150 TL ve üzeri siparişinizde seçeceğiniz 2 adet deneme boy ürünün yanında Superbalm Mini Dudak Parlatıcısı hediye! Kampanya kodu: hosgeldiniz

1 yorum:

PiNaR dedi ki...

slm cnm ben aldım bu seti..bugun maskara ve göz kalemini denedim ve çooooookkk memnum kaldım tavsiye ederim:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.