13.03.2013

Oriflame More by Demi Koleksiyonu

Oriflame, 45. yılında, Demi Moore özel koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor: "More by Demi". Koleksiyonda; parfüm, duş jeli, makyaj seti, oje ve ruj gibi ürünler  bulunuyor. More by Demi Oriflame koleksiyonundan makyaj seti, ruj ve bir ojeyi denedim.


Koleksiyonun ana ürünü, altın ambalajıyla dikkat çeken makyaj seti.  Setin içerisinde 4 adet far, 2 dudak parlatıcısı, kapatıcı, allık ve fırçalar bulunuyor. Sol üstte gördüğünüz dörtlü grup farlar. Bu farların renk vermesi ve sürümü oldukça iyi. Alttaki swatch fotoğraflarında göreceğiniz soldan dört renk  bu farlara ait.


Bu resimde soldan ilk dört çizgi far grubu, üstte yer alan iki paralel renk ise dudak parlatıcılar. Setteki dudak parlatıcılar çok pratik değil uygulamak için ama bir yerlere giderken tek bir sette elimin altında dursun diyorsanız o zaman tamamdır.


Sağ tarafta gördüğünüz ilk renk setteki "kapatıcı" alanına ait ama ben bu rengi kapatıcıdan ziyade "altın bir aydınlatıcı" olarak tanımlamayı daha uygun görüyorum. Allık sürdükten sonra üzerine hafifçe geçtiğinizde çok hafif bir "glow" veriyor çünkü. Sağdan ikinci renk ise yine setteki allığın uygulanmış hali.


Bu makyaj setinin içinde minik aplikatörler de yer alıyor ama ben fırça kullandığım için tercih etmiyorum. Yine de bu tip herşey bir arada dursun diyenlerin işine yarayacaktır. 

Koleksiyonda yer alan rujların ilginç kısmı, kesinlikle ambalajları! Büyük bir kapağın altında yer alan ruju önce nasıl açacağımı bulamadım desem? Alttan hafifçe bastırdığınızda mekanizma ruju itiyor, böylece ambalajından çıkarabiliyorsunuz.


Resimde gördüğünüz renk, Princess Pink. Serin tonlarda bir pembe. Lazy Day'in daha koyusu diyebilirim.


Sürümü yumuşak, ancak bu renk biraz zor bir renk. Benim dudaklarım koyu olduğu için rengin duruşu bana hiç oturmadı. Eğer siz de koyu dudaklıysanız bu renk yerine daha koyu alternatiflerini deneyebilirsiniz. Mart katalogunda fiyatı 14.90.


Bu ürün, Demi koleksiyondaki ojelerden Tea Rose. Çabucak kuruyan ve tek katta bile opak olabilen bir oje. Kullanım ömrü de iki kat sürüldüğünde dört günü buluyor. 


Özetle, şık ambalajlarıyla dikkat çeken bir koleksiyon. Bence "olmazsa olmaz"ı ise Tea Rose oje, ayrıca bununla ilgili bir yazı daha yayınlayacağım.

Mutlu haftalar  ♥
{Basın ürünleridir.}

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Rujun rengine bayildim :)

evremedusa dedi ki...

paletin renkleri tam benlik:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.