26.03.2013

Taze bittiler.. #28


Taze bittiler fotoğraflarını bloga koymak için çekiyorum ama koymaya vakit bulamadığımdan, ben yazana kadar ikinci tur birikmiş oluyor. Neyse, geç olmasın güç olmasın diyoruz.

Bu ara pek makyaj ürünü bitiremiyorum. Daha doğrusu bitiriyorum da, göz kalemi ve rimel bitiriyorum. Onlar da bir sonraki Taze Bittiler ailesinde yer alacak.

Parmex Aseton artık asetonun kralı gibi, ojelerimi en rahat bununla çıkıyorum. 

Bioderma Sensibio H2O'dan yıllardır size bahsediyorum, halen de makyaj çıkarıcı olarak bu ürünü kullanıyorum. Biter bitmez iki şişe daha aldım.

Nivea Pure&Natural deodorantlarda "temiz kokuyu" sağlamış bir ürün benim için ve vazgeçilmez.

Bioderma Sensibio Roll On ise tesadüfen denediğim bir ürün oldu, hassas ciltlere yönelik, ne akıyor ne de bir kokusu var, çok hafif. Deodorant kokusu ağır geliyor diyenler deneyebilir. Ben Nivea ile dönüşümlü kullandım, bitti.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu ürünler başyapıt zaten:) Benim de en sık bitenlerim bunlar oluyor.

ayshe dedi ki...

senin yazılarına bakarak bende Bioderma Sensibio H2O aldım, gerçekten güzel teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

http://kirmiziallik.blogspot.com/2013/03/benefit-urunleri.html

Unknown dedi ki...

bir eczacılık öğrencisi olarak sensibio h2o yu şiddetle tavsiye ediyorum.. biz erkekler bakım konusunda çok gerideyiz ama en azından bunu kullanmaları konusunda erkek arkadaşlarınızı özendirin.. bu arada bakım demişken güzel kokmak çok önemli çekilişimle kahve kokulu duş jelimi kazanabilirsiniz yves rocher dan :))) sadece bu da değil kitap kahve de var hatta yüz maskesi bile var :))) http://myworldinthebooks.blogspot.com/ beklerim efenim :)))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.