17.02.2013

Avon Perfect Kiss Ruj

AVON'un yirminci yılında çıkardığı Perfect Kiss rujlar 24 farklı renk alternatifi sunuyor. Ben Perfect Kiss rujları ilk kez Avon'un Uyuyan Prens uygulamasında görüp merak etmiştim ancak denememiştim.

Seride, pembeler, kahve ve şeftali tonları, kırmızılar ve bordolar gibi seçenekler bulunuyor. Ben seriden altı rengi denedim.



Resimdeki renkler sırasıyla, Plum Intrigue, Peach Peck, Smitten Red, Pink Wink, Pink Prance ve Coy Copper.


Rujların hepsi nemlendiricili, yumuşacık sürülüyor ve kendine has kadifemsi ve hafif bir ışıltıları var. Nemlendiren yapıda oldukları için kuru ve çatlayan dudaklara (benimkiler gibi!) rahat sürülüyorlar.


Denediğim renkler çok canlı ve hoş seçimlerdi. Plum Intrigue tam bir mor erik rengi. Biraz iddialı ve koyu ama bu tip tonları sevenlere hitap edecektir. Peach Peck oldukça nude bir şeftali rengi. Gündelik kullanımda fazla renkten hoşlanmayıp doğal dudakları sevenler için çok iyi bir seçenek. Smitten Red hafif pembe tonlarına dönük klasik bir kırmızı, ancak serideki en güzel renklerden biri. Pink Wink daha genç bir pembe. Pink Prance resimde gördüğünüz gibi daha soğuk tonlarda bir bebek pembesi. Coy Copper'ın resim flaşsız olduğu için resimde belli olmayan bakır ışıltıları var ve iddialı bir renk.


Rujlarla ilgili kalıcılık konusunda kafasında soru işareti olanlar, aynı endişeyi ben de yaşamıştım. Taa ki, koluma sürdüğüm rujları makyaj çıkarırıcı mendil ile ovalayarak sürdükten sonra bu izler hâlen kolumda durana kadar:


Rujların Avon satış fiyatı 23.50 TL.


{Basın ürünüdür.}

13 yorum:

Leah dedi ki...

Online alışveriş sitesinden bana da testerı geldi 2 tane. Renk seçimi konusunda pek başarılı bulmadım onları :P ama yapıları ve kalıcılıklarını beğendim oldukça. Yukarıda yazdıklarına katııyorum MCcim. Peach Peck özellikle çok doğal, çok kullanışlı bir renk olabilir.

admin dedi ki...

Avon'un normal serideki rujları bana kuru geliyor genelde, bunları sevdim çünkü yumuşacıklar, teşekkürler yorum için.

ilknuryh dedi ki...

Renkler çok canlı çıkmış kalıcılık ve nemlendirmede de sorun olmaması çok iyi çünkü bu aralar benim dudaklarımda fena halde çatlamış durumda :( Tek sorun artık çevrede hiç avon satan birileri yok :)
Teşekkürler paylaşım için MC
Sevgiler

Adsız dedi ki...

iyice uyduruk markalara geçtin sen.. cidden kaliteli ürün yorumu okumak istiyoruz eskiden her gün bakardım bu siteye, artık 2 ayda bir uğruyorum ve hiçbir şey değişmemiş oluyor..
sanane diyebilirsin belki umursamayabilirsin de ama en eski makyaj bloglarını böyle görmek üzüyor beni. ilk keşfettiğim bloglardan biri burası ama okumaktan keyif aldığım site olmaktan çıkıyor.

ilknuryh dedi ki...

Sizin gibiler yüzünden bu hale gelmiş olmasın sakın??????????
Sevgiler

Adsız dedi ki...

sanırım bu rujları size avon göndermiş.birçok makyaj blogunu takip ediyorum.sizde en eski takip ettiğim bloglardan birisiniz.uzun süredir farkediyorum firmaların gönderdiği testerlarla ilgili sizin blogunuzda hiç olumsuz yorum okumadım.birkaç tane blog tester da olsa gerçek fikirlerini söylüyor ama sizi bu konuda hiç samimi bulmuyorum maalesef.sizi takip edenlere biraz daha değer verin lütfen

admin dedi ki...

Merhaba, oncelikle elestiriniz icin tesekkur ederim. Makyaj Cantam Blog'da benim politikam olumsuz buldugum urunlerden hic bahsetmemek, yani sevmedigim bir urunle ilgili hakaret yazmaktansa, cok uc bir sey degilse blog'da o urunden olumlu veya olumsuz hicbir sekilde bahsetmemeyi tercih ediyorum. Bu elbette benim yaklasimim. Sevgiler.

admin dedi ki...

Ilginiz ve elestiriniz icin cok tesekkur ederim, pahali markalari yazdigimda da maalesef bu urunleri biz alamiyoruz neden ekonomik urunlere yer vermiyorsun, gibi bir elestiri ile karsilasiyorum, icerikleri dengelemeye çalışıyorum. Sevgiler.

admin dedi ki...

Ilknurcum destegin için cok tesekkur ederim ancak maalesef blog tarafini yuruterek yuzde yuz memnuniyet saglamak çok zor, bu yuzden kisisel bir blog zaten, yine de her turlu destek ve elestiriniz icin cok tesekkur ederim. Sevgiler canim.

Adsız dedi ki...

asıl sizin gibiler yüzünden böyle oluyor.. benim yorumum gayet mantıklı ama sizin gereksiz yorumunuza bir anlam veremiyorum.. ben kaliteli markalar görmek istediğimi belirttim benim gibiler yüzünden ne demek oluyor bir anlam veremedim açıkçası..
bence blog sahibi olmayan '' benim'' yorumum sizinkinden çok daha sahici. ama her zaman olduğu gibi körler sağırlar birbirini ağırlar durumu olduğu için sevgili blog sahibi sizin yorumunuzu yayınlamasına rağmen bu yorumu yayınlamayacak.. olsun zararı yok..
eleştiriye, fikir belirtmemize bile tahammülünüz yok..

admin dedi ki...

Adsız, burası sadece bir blog, bu kadar ciddiye alınacak bir yer değil. Değerli endişe ve elestirilerinizi anliyorum ancak blogumda tartisma ortamı yaratmak istemiyorum. Blog kalitesi sizi memnun etmiyor, bunu anladim, lutfen konuyu uzatmayalim. Sevgiler.

ilknuryh dedi ki...

Sahici yorum sahibi ( İsminizi yazamayacak kadar sanalsınız bana göre) bu blogu ne kadar süredir takip ediyorsunuz bilmiyorum belki benden daha eski bile olabilirsiniz :) Bu yüzden körler sağırlar... gibi bir yorum yapmanıza da ben bir anlam veremedim açıkçası.

Sizin gibiler yüzünden derken bunu kastediyordum bir blog sahibine daha kaliteli ürünler beklentiniz bu dilde anlatılmaz kaliteden bahsediyorsak tabiii:)

Bu blog her türlü yoruma ve eleştiriye açık bunu bir kez daha anlamış olmanızı umuyor sevgiler diliyorum.

hayeda dedi ki...

Merhaba,

İnsanların Avon ürünlerini değerlendirmeniz nedeniyle size yüklenmelerine hiçbir anlam veremedim. Herkes pahalı kozmetik markaları kullanacak diye bir kaide yok. Birçok makyajsever hem lüks ürünleri hem de uygun fiyatlı ama kaliteli ürünleri satın alır. "Ben sadece pahalı markaları kaale alırım" gibi bir zihniyet gerçek bir makyaj düşküne yakışan bir yaklaşım değil. Ancak marka ve gösteriş düşkünü kişilere yakışır. Dolayısıyla bir makyaj bloğunun her iki gruba da hitab etmesi gerekir bence.

Firma tarafından gönderilen ürünlere gelince... Dünyadaki neredeyse tüm blogger'lar ve Youtube guruları gelen sample ürünleri değerlendiriyorlar. Bu onların kanaatlerinde samimiyetsiz olduklarını göstermez. Kaldı ki firmalar zaten iddialı oldukları, performanslarına güvendikleri ürünleri denemek üzere gönderiyorlar. Dolayısıyla gelen ürünlerin çoğunlukla başarılı olması gayet normal bir durum. Bence öküz altında buzağı aramaya gerek yok. Makyajçantam'ın değerlendirmesini şüpheli buluyorsanız internette bu rujların değerlendirmesini yapan yüzlerce başka blog var, onlara bakıp daha detaylı fikir edinebilirsiniz. Ben de baktım ve genelde yorumlar hep pozitif. Yani Makyajçantam bu görüşünde yalnız değil. Ben de bir Avon müşterisi olarak bu rujların Coral Connection rengini denedim ve beğendim. Lütfen insanlara haksız ithamlar yaparak ortamı germeyiniz. Amacımız makyaj gibi güzel ve keyifli bir konu hakkında fikir paylaşmak neticede.

Eda

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.