10.02.2013

Flormar'dan Yeni Ürünler

Flormar'dan iki yeni ürün denedim, size biraz bahsetmek istiyorum. 


Bu ruju kutusundan çıkarır çıkartmaz öncelikle ambalajı çok hoşuma gitti. Oldukça şık duruyor ve itiraf etmem gerekirse çok daha pahalı markalardaki ambalaj kalitesine yaklaşmış bir ürün. Ruju görmek için kapağı açtığımdaysa çok sevdiğim bir renk ile karşılaştım, mat bir vişne rengi!


Bu rujun yapısı oldukça opak, kadifemsi ve kısmi olarak mat. Diğer renkleri denemedim ama DC26'nın bir çok takipçimin  aradığı bir renk olduğunu düşünüyorum. Elime geçtikten sonra baya bir sürdüm bu rengi ve halen çok memnunum. Yapısı tam mat değil, tam mat rujlar gibi sürerken zorlanmıyorsunuz. Kalınca bir kat sürerseniz renk aşağıdaki gibi oluyor, kolumda gösteriyorum:


 Benim dudaklarımın kendi rengi biraz koyu, ben sürdüğümde dudağımda aşağıdaki renge dönüşüyor. Kolumdaki duruşu elde etmek için bir kat daha geçmem gerekiyor:


15.50'lik fiyatıyla bu rujun iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Flormar artık ürün gamını genişletmeye başladı ve bu ürün çok başarılı olmuş. Kalıcılığı da ortalamanın üzerinde, sürüp hemen kaybolan bir ürün değil.


Flormar'ın yeni ikili far serisi Love Connection Terracotta ise denediğim diğer yeni ürün. Oldukça ışıltılı, kadifemsi bir yapısı var. Birçok terracotta ürün gibi ıslak veya kuru kullanılabiliyor. Islak kullanımda renkler daha belirgin ve ışıltılı oluyor.


LC07'nin rengi resimde görüldüğü gibi. Bu, tek kat ve kuru uygulanmış hali. Flaşsız çekilen bu fotoğrafta bile renklerin canlılığını görebilirsiniz.


Turuncu rengi benim için genel olarak göz makyajında kullanması biraz güç bir renk. Gözlerim zaten büyük olduğu için rahatsız edici şekilde büyük ve göze çarpar hale geliyor :) Ama farın pembe/mor kısmının  ışıltısını ve sürümünü çok beğendim. Sadece bu rengi hafifçe kirpik diplerine sürüp üzerine özellikle likit geçildiğinde çok şık duruyor.


Bu ürün satış fiyatı ise 24TL.

{Basın ürünleridir.}

7 yorum:

ilknuryh dedi ki...

MC Flormar 'ın sadece ojelerini alırım ben yıllardır başka hiçbir ürününü de denemedim ama bu post sayesinde özellikle bu ruju alabilirim.Senin dudağında renk muhteşem olmuş bayıldım.Teşekkürler paylaşım için.
Sevgiler

admin dedi ki...

Canim rujun rengi ve kendisi gercekten cok guzel. Flormar'in en begendigim urunlerinden biri oldu, fiyati da cok uygun.

makyajlı kareler dedi ki...

flormarın ürünlerini bende çok severek kullanıyorum. rujun rengi çok güzelmiş bayıldım:)
bloğumu yeni açtım takibimdesin canım:) seni de beklerim:))

francesca mckennitt dedi ki...

Ruj gerçekten çok şık duruyor. Ben de kendini aştığını düşünüyorum Flormar'ın :)

Tannesi dedi ki...

İşte özlediğim MC ruj pozu!
Açık söyleyeyim, ürünlerden önce hemen bu pozunu aradı gözüm. :)
Renkler çok güzelmiş. İyi günlerde kullan.
Farların kuru versiyonlarının renk vermediği yazılmıştı her yerde. Sendeki rengin pigmentasyonu çok iyiymiş!

kuzunun annesi dedi ki...

Bende long wearing rujlarını begeniyorum Flormarın .

wantthefashion dedi ki...

rujun rengi çok hoşmuş :)
bu arada mailiniz var (^-^)
sevgiler
s.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.