4.02.2013

Flormar Mat Ojeler

Flormar'ın yeni çıkardığı mat ojelerin renkleri bu aralar favorim.. Özellikle en sağda gördüğünüz Flormar mat gri oje ile karşılıklı bir aşk yaşıyoruz, tam benim rengim oldu. 


Her ne kadar mat oje furyası geçtiğimiz yıllarda zirve yapıp, sonrasında biraz sahalardan çekildiyse de, güzel renklerin mat sunumlarını ben tırnakta çok seviyorum. Hoş, mat oje biraz uç bir seçim. Sevenler çok seviyor, sevmeyenlerse hiç sevemiyor. Ben sevenlerin grubundayım  ♥

Flormarın yeni mat serisinden, yukarıda gördüğünüz renkleri denedim. Bu resimde tırnağımda M105 var. Bu mat serideki ojeler, diğer FlorMar ojelere göre daha hızlı kuruyor ve bu rengin mat versiyonu çok hoşuma gitti. Bu ay içerisinde birkaç kez sürdüm..


Aşağıda gün ışığında (fotoğrafta Instagram'a ait "Amaro" filtresi mevcut..)



Aynı seride çok şık bir mat gri var.. Benim gibi gri insanıysanız M103'e bayılacaksınız. Bu resimde detayı karanlıktan pek belli olmamış ama yine de paylaşayım. Diğer koyu renkli ojelerin aksine, altına baz sürmesiniz bile asetonla çıkarırken tırnağınızda siyah siyah kalmıyor, hop diye çıkıveriyor. Kullanım ömrü ise normal, bir günde öyle tırnaktan çıkmıyor.


En üst resimde gördüğünüz kırmızı mat oje ise M107 ancak rengi benim ten rengime pek gitmedi, biraz açık kaldı, çok ısınamadık birbirimize.

Sizin mat ojeler hakkında fikriniz nedir, sevenlerden misiniz? 

8 yorum:

anonimyazıcı dedi ki...

mat ojeleri çok beğeniyorum, özellikle güzel bir siyah mat oje alma niyetindeyim ama son zamanlarda flormar ojelerin kalıcılığı konusunda çok dertliyim. ertesi gün uçlardan çıkmaya başlıyor hemen. bu ürünlerin kalıcılığı nasıl acaba?

Elidaa dedi ki...

Ben mat ojeleri çok seviyorum goldenroseun matlarını kullanıyordum ama onlar fazla simli yapısal olarak o yüzden tam olarak mat bir görüntü yakalayamıyor... ama gördüğüm kadarıyla flormar tam mat benim tercihim genelde kırmızı ve siyah oluyor

audrey dedi ki...

flormarın mat koleksiyon çıkarmasıyla benim de mat sevgim hortladı resmen.. hepsini sürmek istiyorum..

KozmetikHikayeleri dedi ki...

bende goldenrose mat oje kullanmıştım hemen kuruması hoşuma gitmişti.M105 rengine bayıldım bende sanırım onunla aşk yaşıcam:)rengi elinde çok güzel durmuş güle güle kullan.

Unknown dedi ki...

tam bi mat oje hastasıyım ben. geçen yıl golden rose çıkardığında da gidip hemen alıştım, ama onları çok beğenmedim. matlıkları hemen gidiyo. flormarınkini görünce de atladım tabi hemen :) M04 ve M09'unu aldım ve çok sevdim yapılarını. gerçi tam yaz renkleriymiş aldıklarım, şimdi gözüm daha koyu olanlarda :)

Adsız dedi ki...

ben hiiiiiiiç sevmiyorum mesela.o ne öyle,guaj boya sürmüş gibi.
ojeye para vermene gerek yok ki,suluboya sürünce de aynı matlık oluyor:)
ipek

mercan dedi ki...

denedim harikalar....

sena zeyrek dedi ki...

bende m105 var bayıla bayıla kullanıyorum ve griden de edinmek istiyorum :)
golden rose markasına göre çok daha iyi bence mat seride

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.