20.01.2013

Volume Million Lashes Excess Mascara


L'Oreal Volume Million Lashes serisine "Excess" isimli yeni bir rimel daha eklenmiş. Son zamanlarda rimel olarak yeni birşeyler denemeyi düşünüyordum, bu ürünün bana ulaşması iyi bir tesadüf oldu.


Yıllardır onlarca farklı rimel denedikten sonra artık bana uygun olabilecek rimelleri az çok kestiriyorum ambalajı açar açmaz. Şunu kesin olarak anladım, ben rimelde bir "plastik/silikon fırça" insanıyım. Kadife, kumaşa benzer dokulu rimeller benim kirpiklerimi ne olursa olsun yapıştırıyor. 

Zaten geriye dönüp, son yıllarda beğendiğim rimellere bakarsam hep silikon/plastik fırçalılar! Benefit They're Real, Clinique High Lengths, Cover Girl Lash Blast, Max Factor False Lash, MAC Studio Fix...Hep bu yapıda fırçaya sahip rimeller ve hepsini çok beğeniyorum.

Uzun lafın kısası, Loreal Volume Million Lashes Excess de aynen bu şekilde silikon fırçalı bir rimel. Resimde gördüğünüz fırça ucu inanılmaz esnek, çok rahat bir şekilde istediğiniz gibi büküp kullanabiliyorsunuz. Böylece uygulamak oldukça rahat oluyor.


Aşağıda rimelsiz, kapatıcısız, hiçbirşeysiz çipil göz görelim:


Biraz Benefit Boiing kapatıcı, Benefit Peak-a-bright eyes setinden far sürüp, MAC Engraved ile hızlıca kalem çektikten sonra bir kat Loreal Volume Million Lashes Excess sürdüm. Bu gördüğünüz benim günlük, standart, hızlı göz makyajım. Toplamda iki dakika alıyor :P :)

Çipil kirpikleri bile dolgunlaştırarak uzatan bir rimel, ancak yapısı biraz likit. Eliniz daha yoğun rimellere alışıksa sürerken birkaç denemeden sonra daha iyi oturtuyorsunuz. Bu benim ilk sürüşümdü, sonraki seferlerde fırçaya aldığım miktarı kontrol etmeyi öğrendim. 


Bu rimelin satış fıyatları 39-45 TL arasında değişiyor. Silikon fırçalar ve dolgunluk veren rimelleri sevenler deneyebilir.



(*) Basın ürünüdür.

8 yorum:

ÖZ dedi ki...

Açıkçası ben fark yaratan bir dolgunluk veya albenili bir fark göremedim. 39-45 Tl'lik bir performans yok yani. Loreal'e bir düşmanlığım yok ama üzerine biraz daha ekler They're Real alırım en azından parasının karşılığını verir diye düşünüyorum.

Your style is your signature dedi ki...

ben de tam tersi bir türlü silikon uçlu rimelleri sevemedim, özellikle million lashes neredeyse "en memnun kalmadığım kozmetik ürünleri" listemin en üst sırasında. maybelline rimel çeşitleri sanırım herzaman gözdem olarak kalacaklar :)

admin dedi ki...

Maybelline'de de Define a Lash çok sevmiştim ama o da plastik fırçalılardan :)

admin dedi ki...

TR fiyatları maalsef yüksek, ABD ve Avrupa'da çok daha uygun fiyatlar.

Adsız dedi ki...

Ben de hiç beğenmedim, yapış yapış oldu kirpiklerim.Tek kat sürsem yetmiyorum ikinci katta öbek öbek ve çok yapay bir görüntü veriyor.

fatmanur dedi ki...

merhaba mc sayfanızı çok seviyorum ancak artık eskisi gibi paylaşım yapmıyorsunuz sanki ... eşsiz paylaşımlarınızdan daha çok yararlanmak isterim

Adsız dedi ki...

Bu rimeli daha yepyeniyken çöpe atmak zorunda kaldım :( kapak ile gövdenin birleştiği yerde plastik bir halka var ya, hani şu fırçadaki fazla rimeli sıyıran... Daha ikinci haftadayken, fırçayla beraber yerinden çıkmaya başladı. Her seferinde o halkayı yerine takacağım diye elim kolum boya içinde kaldı. Halka olmadan kullanmak imkansız, fırçadaki rimelle en az 50 kirpik boyanır... Sonunda uğraşmaktan vazgeçtim, attım gitti. Zaten performansından da hiç memnun değildim, kirpiklerim birbirine yapışıyordu.

admin dedi ki...

Çok kötü olmuş :( haklisiniz o sekilde kullanilamaz hale gelir.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.