1.01.2013

MC ile 2012 Özeti :)

Öncelikle tüm okurlarıma önce sağlıklı, sonra da huzur ve güzelliklerin peşinden bırakmadığı mutlu bir 2013 diliyorum!


2012 geride kalırken, Makyaj Çantam Blog'da yıl boyunca neler olmuş, neleri beraber merak edip, heyecanla konuşmuşuz, kimler bizi nereden takip etmiş, kısaca bir üstünden geçmeye ne dersiniz? Bu yazıyı hazırlarken ben çok keyif aldım, umarım sizin de hoşunuza gider!

2012 yılı, Makyaj Çantam Blog'un geride bıraktığı beşinci yıldı ve 2012'de Makyaj Çantam Blog'da toplam 177 yazı yayınlandı! Beş yıldır benimle beraber geçirdiğiniz bu keyifli yolculuk için size ne kadar teşekkür etsem az, iyi ki varsınız! ♥ ♥ ♥



2012'de, Makyaj Çantam'ı yaklaşık 1.000.000 kişi gezmiş ve her bir ziyaretçi ortalama üç dakikasını blogda harcamış. Bloga en çok ziyaret gönderen üç ülke ise, Türkiye, Almanya ve Amerika, teşekkürler uzaklardaki dostlar :) Gelen ziyaretçilerse bizi genellikle Google'dan bulmuş. Takipçilerimin yaklaşık 250.000'i ise Google Chrome kullanıyor! Hello kızlar, siz de bendensiniz ;)

2012'de Makyaj Çantam'ı Facebook'tan 13.821 kişi beğenmiş, Twitter'dan ise yaklaşık 4.000 kişi takip etmiş, Instagram'dan ise 700 kişi sıkılmadan paylaşımlarımı izlemiş. 


2012 Kilometretaşları

Ocak ayında Tweezerman Türkiye'ye geldiğini duyurmak için bir twitter hesabı açmış, farkında olmadan bu hesaptan bahseden ilk kişi ben olmuşum! :) Misspera.com Ocak'ta keşfedip ilk alışverişimi size anlatmışım.

Şubat ayında NARS Laguna'yı kullanmış ve bayılmışım. Sonra saçlarımı kestirip, bana göre farklı bir renkte gölge yaptırmışım :) Kiehl's ile Cilt Bakımında Sık Sorulanlar konulu kısa bir röportaj yapmışım, cevapları keyifle okumuşuz! Rossmann Centaur dergisinde kısa bir yazım yayınlanmış.

Mart ayında MAC  bir sürü yeni koleksiyon çıkartmış ve bunları incelemişiz, Too Supreme, ChenMan, Cook MAC, Shop MAC, Vera, Viva Glam 2012.

Nisan'da Rıfat Yüzüak ile 2012 Gelin makyajı üzerine konuşmuşuz; ajanımız S. ise Sephora İlkbahar lansmanından bize bahsetmiş. Tam da bu süreye yakın bir zamanda, Makyaj Çantam Pinterest kanalı kullanıma açılmış, rengârenk pinlemeye başlamışız!  Yine Nisan ayında olmaz denilecek bir şey olmuş ve Make Up For Ever Türkiye'ye gelmiş :)

Mayıs ayında MAC Alsancak ailesi ile keyifli bir teknik makyaj workshop'ı yapmışız. Haziran ayında ise diğer yazarımız Benim Pencerem, aramıza katılmış ve Essence Türkiye'ye gelmiş!

Ağustos'a damgasını vuran olimpiyat rüzgarı, Makyaj Çantam Blog'a da uğramış ve olimpiyat tırnaklarına hızlıca bakmışız! Eylül ayında ise Fashion Night Out kendini hissettirmiş ve fırsatlardan bahsetmişiz. Ekim ayında, Sephora yeni konsepti Hot Now! ürünlerini lanse etmiş, MC Blog da gözlemlemiş.

Kasım'da yenilenmiş Garnier BB kremler! Aralık ayında ise, Makyaj Çantam blog yazarı biraz tembelleşmiş, bir rekor kırarak ay bazında şimdiye kadar yazdığı en az ayı geçirmiş ;)

Yılsonu Anketi :)

İşte benim 2012 özetim böyle, şimdi sıra sizde! Aşağıda Makyaj Çantam ve siz ile ilgili kısa bir anket hazırladım, anketi doldurmak için isim veya email girmeniz gerekmiyor, sadece düşüncelerinizi ve sizi merak ediyorum. Doldurur ve katılırsanız çok mutlu olurum. Sonuçlarını anket bittikten sonra açıklayacağım. Her türlü yorum ve önerilerinizi de ankete ek olarak yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Mutlu yıllar :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.