12.12.2012

Clinique Even Better Fondöten


Clinique'in orta kapatıcılıktaki yağ içermeyen yeni fondöteni Even Better SPF 15 ile tanıştık!  4-6 haftada cildi aydınlayacağını ve yaş kaynaklı noktacıklarla savaşacağını iddia eden bu mucize fondöten, içerdiği güneş koruyucu faktörle de yeni lekelerin oluşumuna karşı önlemini alıyor.


Ambalajı plastik kalın bir şişe, ucunda ise resimde gördüğünüz gibi bir ürün çıkışı var. Ürün çıkışını istediğiniz gibi ayarlayıp sıkarak çıkarabiliyorsunuz.  En iyi sonuç için bu fondöteni fırçayla uygulamak gerekiyor. 

Aşağıda resimde gördüğünüz renk IVORY. Normalde bana açık gelir sanıyordum, çünkü MAC'te NC25 kullanıyorum. Şaşırtıcı ama tam oldu. Bu sebeple tam renginizi tutturmak için alacağınız rengi mutlaka deneyip karar vermenizi öneririm, çünkü alıştığınız tonlardan daha açık renkler tercih etmeniz gerekebilir.  


Clinique Even Better Fondöten'in bitişi oldukça doğal. Kapatması gerektiği kadar kapatıyor, ancak karşıdan bakıldığında "kendi cildiniz ama daha güzel" görüntüsüne kavuşuyorsunuz. 


Fondöten gün boyunca kalıcı, yüzünüz solmuyor veya akmıyor. Kullandığınız sürede de ekstradan sivilce yaparak sorun çıkaran bir ürün değil, ben böyle bir problem yaşamadım. Karma/yağlı ve lekelere karşı önlem almak isteyen ciltler için, bir makyaj ürünü olarak uygun bir fondöten olacağını düşünüyorum.


(*) Basın ürünüdür. 

12 yorum:

ilknuryh dedi ki...

MC "kendi cildiniz ama daha güzel" işte benim aradığım ürün bu olabilir:)Bende NC 25 olduğum için rengin sana uygun olduğunu yazman çok faydalı oldu benim için.Hımm bu arada çok sıkıştırdım seni bu hafta ama olsun :)Paylaşım için teşekkürler.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

ivory rengi hangi numaraya karşılık geliyor 01,02?

Moda Masalları dedi ki...

merhaba, clinique`in anti blemish fondotenine de bakmanızı öneririm kesinlikle, even better`ı da kullandım ama anti blemish son zamanlarda en beğendiğim fondoten oldu.

Moda Masalları dedi ki...

03 numara :)

admin dedi ki...

Selamlar, Clinique'de 3 numara.

ilknuryh dedi ki...

Teşekkür ederim tavsiye için.Sevgiler

meltem dedi ki...

ben de bu Even Better kullanıyorum ama 5-6 saat sonra kalıcılığı gidiyor. Nemlendirici sürüp üzerine uyguluyorum, makyaj bazı veya pudra mı uygulamam gerek acaba?

elif dedi ki...

Mc ben de bu fondoteni alip denemek istiyorum..cildim yagli ve sivilceler var ...kapaticiligi orta demissin ama acaba sivilce lekelerini kapatir mi ?ve lekeleri azaltir demissin sivilc lekelerine de ii gelirmi ? Teşekkurler,
Elif

Kadinevli dedi ki...

MC SELAM,
ALAKASIZ AMA SANA BİR SORUM OLACAK, GOZ KALEMİNİN AKMAMASI ICIN BI SEY SURULUYOR MU GOZUN ALTINA?

TESEKKURLER

Unknown dedi ki...

Göz kaleminizin almaması için kalemin ucunu bir kaç saniye yakmanız gerekir.

Kadinevli dedi ki...

tesekkur ederim

Unknown dedi ki...

Merhaba. Clinique fondöten bende kullanıyorum ve çok memnunum. Aslın çok makyaj yapmam ama bu ürün bir harika. İlk üniversitede bir arkadaşım tavsiye etti. Onun üzerine bende satın aldım ve yıllardır da başka hiçbir marka kullanmadım. Ayrıca çok az miktar alıyorsun bütün yüzüne yetiyor. en son facebook ta gezerken bir kampanya ilanına denk geldim orada gördüm. indirimli fırsatı yapmışlar bütün Clinique ürünlerinde. sizlerde kullanıyorsanız bu indirimden kaçırmadan almanızı tavsiye ederim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.