1.10.2012

Lancome'dan Yeni Urunler..

Lancome bu sezon iki yeni ürünü beğenimize sunuyor.. Şu an satışta olan bu iki ürün de oldukça şık ve iddialı ürünler, gelin biraz yakından bakalım..


Lancome Hypnose Star Mascara

Bir rimelden en önemli beklentisi "yoğun hacim vermesi" olanlar, Lancome Hypnose Star'ı çok beğenecek. Zira bu rimel, kirpikleri kıvırıp, fazlaca dolgunlaştırıyor. 

 Uygulama 
En iyi sonuç için Hypnôse Star iki düz ve iki oval kısım ile donatılmıştır. Gerekli miktarda dokuyu vermek ve gözlere vurgu kazandırmak için fırçanın düz tarafını üst kirpiklerin köklerine nazikçe bastırarak maskara uygulamasını başlatın. Ardından, fırçanın kirpikleri ayırarak uzatan ve daha uzun kıllara sahip oval ucunu kullanın. Homojen şekilde yayıldığından emin olmak için zigzag hareketleri ile kökten uca doğru kaydırın. Kirpikleri kalınlaştırmak ve uzatmak için gerekli miktarda maskara uygulayın. 

 Adımlar
1. Kirpiklerinizin ortasından başlayın. 
2. Ardından, maskarayı kirpiklerinizi iç ve dış kenarlarına uygulayın. 
3. Daha fazla hacim için aynı adımları tekrarlayın. 
4. Alt kirpiklerinizi merkezden dışa doğru kıvırarak uygulamayı sonlandırın.


Fırçayı yakından inceleyince, tek bir seferde ne kadar rimel sürdüğünüzü farkedeceksiniz. Aslında bu rimeli kullanırken korkak davanmamak gerekiyor, sürerken kirpikleriniz biraz yapışıyor hissi veriyor ancak bu şekilde iyi bir dolgunluk elde ediyorsunuz.

Aşağıdaki resimde üst kirpiklerimde sadece tek bir kat Lancome Hypnose Star var.. Oldukça seyrek kirpikli olmama rağmen kirpiklerimi ortaya çıkarttı ve beğendim. Ancak günlük kullanımda daha cesur bir görüntü istemediğim için tek kat bana yetiyor. Daha dramatik bakışlar için bir kat daha uygulamanızı öneririm.


Lancome La Vie Est Belle Parfüm

La vie est belle ise Lancome'un yeni parfümü. Genel olarak klasik Lancome kokularını (mesela Tresor!) seven bir insan olarak bir hışım ve merakla denedim hemen :)

Yasemin ve portakal çiçeği gibi aromaları barındıran Lancome La vie Est Belle, bence iz bırakan bir sonbahar-kış kokusu arayan, ama baharatlı kokulardan ziyade hafif çiçek kokularını sevenler için ideal.

Ben sevdim bu kokuyu, üstelik çok da kalıcı.



(*) Basın ürünleridir.

9 yorum:

Mutluanne dedi ki...

Çok güzel ürünler lancome un kalitesi zaten belli,güle güle kullanın
Sevgiler

Unknown dedi ki...

güle güle kullan şekerim maskaradan bende yeni aldım ama sanırım sürmeyi beceremedim birde senin anlattığın gibi denenecek:))
sevgiler...

ilknuryh dedi ki...

Özlemişim böyle güzel anlatımlı postlarını MC.Sevgiler

Adsız dedi ki...

Lancome parfümlerini zaten cok severim, bunun sisesi bile cok sIk gözüküyor, güle güle kullan yenilerini ; )

admin dedi ki...

tesekkur ederimm, daha guzelleri sizlerin olsun.

admin dedi ki...

cok tesekkur ederim, surerken dikkat etmek gerekiyor, umarim yontem isine yarar canim.

admin dedi ki...

tesekkur ederim canim, sevgiler.

admin dedi ki...

tesekkur ederimm, daha guzelleri sizlerin olsun.

Şepşeker dedi ki...

Hypnose sevdiğim rimel kategorisinde !
Parfümü denemedim Canım ama oda eminim harika kokuyordur !
İyi günlerde kullan ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.