8.10.2012

Avon Color Trend Koleksiyonu

Avon kataloglarını incelerken mutlaka görmüşsünüzdür, AVON'un Color Trend isimli bir genç markası daha var. Benim gözlemim, Color Trend serisi daha uygun fiyatları ve renkli ambalajlarıyla öğrencilere ve/veya gençlere hitap ediyor. Bütçeye uygun ama sezondan da geri kalmayan ürünlere ihtiyacınız varsa, Avon Color Trend serisine bir göz atmanızı öneririm. 


Avon Color Trend serisinden bazı ürünleri sizler için inceledim. Kısaca bir bakmak gerekirse...


Bu, Avon Color Trend serisinden Tropical oje. Işıltılı bir portakal rengi. Tek kat sürüldüğünde turuncu bir cila oluyor, opak bitiş için en az üç kat sürmeniz gerekli. Bana sorarsanız tam bir yaz ojesi, bronz tende güzel gidecektir. Fiyatı 3.50TL.


Avon ColorTrend Yağ Kontrolü pudra ise mat bitişli ve 10gr'lık bir pudra. Matlaştırıcı özelliği var, özellikle T bölgesinde parlama sorunu çekenlere uygun olacaktır. Satış fiyatı 10.50TL.

,

Resimde gördüğünüz renk MEDIUM. Benim ten rengimin NC25 olduğunu düşünürsek bana tam uydu. Renk seçecekler bunu göz önünde bulundursun derim.


Color Trend serisinde TRUE ROMANCE isimli bir de ikili far bulunuyor. Bana renkleri NARS Eurydice'ı anımsattı, ekonomik bir alternatif olabilir. 6.90TL.


Seride, Midnight Blue ve Turquoise isimli iki de göz kalemi mevcut. Sürümleri ve renklendirmeleri oldukça iyi. Özellikle Midnight Blue'yı daha yumuşak buldum ve lacivert favorim olduğu için daha çok sevdim diyebilirim ama Turquoise de çok parlak güzel bir renk. 5.20TL.


Altta kalemler ve ikili farın renk örnekleri mevcut. Midnight Blue'yı neden çok sevdiğim aşikar sanırım. Farın verdiği renkler aslında daha yoğun ve parlak ancak ortam ışığından kaynaklanan bir sorun olmuş fotoğrafta sanıyorum.


Bu ruj ise Avon Color Trend Doll Pink. Nemlendirici ve pigmentli bir yapısı var, kuru dudak sorunundan muzdarip olanlar severek kullanabilir. 4.90TL.


Renk vermesi aynen aşağıdaki gibi. Capcanlı ve güzel bir bebek pembesi.


Color Trend lip gloss ise, pek şişede durduğu gibi durmuyor. Bir sonraki fotoğrafta nedenini göreceksiniz. 13.20TL.


Gerçekten güzel bir bordo/kırmızı. Bu rengin koduysa KISS KISS.


**Basın ürünleridir.

1 yorum:

DenizDeNerde dedi ki...

Far ve kalemlere bayıldım.

Bu arada hediye çekilişime herkesi beklerim. Sevgiler...
http://denizdenerde.blogspot.com/2012/10/hediyelerim-var-dostlar-d.html

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.