18.08.2012

Tatildeki Minnak Yardımcılar


Ambalajı ufak olan, fazla miktar içermeyen mini boy ürünleri çok severim. Yıl içinde bu minik minik kutucukları toparlar, bir kutuya kaldırırım, içerisindekiler bitse bile atmam, bu kutuları yıkayıp saklarım (tabi yeniden doldurulabilir olanlar için konuşuyorum, yani deodorant kutusunu da yıkayıp saklamıyorum :P :)

Bu sene tatile çıkarken kendimi aştım ve tek bir ufak spor çantaya sığdım! Bu minnaklar da bana yardımcı oldular, böylece yanımda fazladan hiçbir şey taşımamış oldum.

Eğer siz de miniboy ürünleri seviyorsanız, Rossmann & Gratis gibi mağazalarda benzerlerinden bolca satılıyor, alıp stok yapabilirsiniz!

Bioderma Photoderm 50+: Tatilde yüz güneş koruyucusu olarak kullandım. Sadece 50ML olduğu için taşıması rahat oldu, el çantama bile sığdı.

Clinique SPF35 Targeted Protection Stick: Bu ürünü uzun süredir çok seviyorum. Göz çevresi ve dudaklar için kullandım.

Pastel kokulu oje: Kokusu için değil, miniboy olduğu için yanıma aldım :)

John Frieda Brillant Brunette Şampuan: Ufak boy olduğu için günlük kullandım.

Nivea Pure & Natural Body Milk: Bu ara Pure&Natural ailesi ile kafayı bozdum, çok severek kullanıyorum. Bu da vücut nemlendiricimdi.

Biotherm Yüz Yıkama Köpüğü: Günlük cilt bakımı için kullandım.

NIVEA Duş Jeli: Tatilde otellerde verilen şeyleri kullanmayı sevmiyorum. Kendi duş jelimi kendim götürdüm.

NIVEA Volume Sensation Şampuan: Bu şampuan, 2011 Almanya maceramdan kalan son şişe. Bu şampuanı Türkiye'de de bulabileceğim günler gelir inşallah, harika çünkü.

ISANA Deodorant: Rossmann'dan çok ucuza aldım, çok da güzelmiş, rahatsız etmeyen kokuları seviyorum..

Murad Exfoliating Cleanser: Bu da LilaKutu'dan çıkmıştı, güzel ürün.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

merhabalarr
ay ben daha önce neden görmemişim bu blogu hiç bilmiyorum ama bu konuda cidden bilgilenmeye çok ihtiyacım vardı!! :) çok mutlu oldum. hıı ben niye gelmiştim unuttum buarada blogumda Forever New kolye çekilişi var davet etmek istedim :)
sevgilerrr

http://sinemspinkdiary.blogspot.com/2012/08/forever-new-kolye-cekilisi.html

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.