27.08.2012

Chanel Blue Illusion ve Bombay Koleksiyonu

Chanel çok nefis iki koleksiyon hazırlamış, görünce hepsini ayrı ayrı istedim diyebilirim. Şu alttakilere baksanıza, hangisi daha güzel karar veremiyorum.


Chanel Bombay Express Koleksiyonu

• Bombay Express Le Vernis-Diwali oje, altın ve parlak gümüş renk karışımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Ürün uygulandığı andan itibaren kusursuz görünümlü tırnaklar elde etmeyi sağlıyor.


• Bombay Express Route Des Indes De Chanel, 1960’larda Gabrielle Chanel tarafından tasarlanan etnik desenleriyle görenleri büyülüyor. Altın tonlarındaki parlak içeriği ile elmacık kemikleri ve göz kapaklarına uygulanan ürün, kolay uygulama için fırça ile kullanılıyor. 

• Bombay Express Joues Contraste 03 Brume d’Or, toz allık, ipeksi ve narin dokusuyla kusursuz renk sunuyor. Elmacık kemiklerinde özel gölge oyunları ve efektler yaratan allık, doğal bir görünüm sunuyor. 

• Bombay Express Illusion D’Ombre 85 Mirifique, yoğun ışıldayan formülüyle çok yönlü bir görünüm sunuyor. Yumuşak jel doku, fırçayla uygulandığında göz kalemi etkisi veriyor. Makyajında Hint esintileri yaratmak isteyenler için, makyajın kilit noktasını oluşturuyor.

• Bombay Express Rouge Coco Shine 437 Empreinte, suya dayanıklı yapısıyla uzun süreli parlaklık sağlıyor. Formülü ile dudakları aynı zamanda nemlendiren Rouge Coco, doğal ve dolgun bir görünüm sunuyor. Daha çarpıcı görünüm için parlatıcı ile birlikte uygulanması öneriliyor.


• Le Crayon Khol 61 Noir, dumanlı göz makyajı için mükemmel şekilde uygulanabilen göz kalemi yumuşak dokusuyla sürüldüğü andan itibaren dramatik bir görüntü sunuyor.



Bu alttaki seri ise Skyline temalı koleksiyon. Genel olarak makyajda maviyi pek sevmem ama bu mavilerin tonları öyle pastel ki, bayıldım!


Chanel Blue Illusion Koleksiyonu 

• Le Vernis Sky Life, çivit rengi ile görenleri büyülüyor. İçeriğindeki inci yansımaları ile tırnakta kusursuz görüntü sunan ürün, uzun süre kalıcılığını koruyor. 

• Illusion D’Ombre Destination ve Apparition göz farları, yoğun ışıldayan formülüyle çok yönlü bir görünüm sunuyor. Yumuşak jel doku, fırçayla uygulandığında göz kalemi etkisi veriyor. Ürünün gri mavi tonu, doğal ve dikkat çekici olmak üzere iki farklı görünüm sunarken, mavi rengi de dikkat çekmekten hoşlananların tercihi oluyor. 

• Rouge Coco 38 Superstition, “Coco” Chanel mirasına bir saygı olarak klasik krem dudak rengini modern bir yorumla satışa sunuyor. Yeni dudak rengi, yumuşak dokusuyla mükemmel uygulama sunuyor. 

• Stylo Yeux Waterproof 30 Marine göz kaleminin, su geçirmeyen formülüyle saatler boyunca çekici bakışlara sahip olmak artık mümkün oluyor. Açılıp kapanabilen özelliği ile uzun süre kullanılabilen ürün, silikon ile zenginleştirilmiş yapısı ile mükemmel bir görünüm sunuyor. 

• Joues Contraste 68 Rose Ecrin pembe toz allık, doğal ve dramatik bir görüntü oluşturuyor. İpeksi dokusu ile cilde ışıltı katan ürün, genç görünümlü bir cildin temelini oluşturuyor. 
• Le Crayon Levres 34 Natural dudak kalemi, dudakların şeklini belirginleştirerek, kadınsı bir görünüm sunuyor. Yoğun kapatıcı özelliğiyle ruj olarak da kullanılan dudak kalemi, makyajda sanatsal bir dokunuş sunuyor. Le Crayon Levres’in arkasında yer alan dudak fırçası profesyonel bir makyaj sunuyor.

• Le Crayon Khol 63 Marine, dumanlı göz makyajı için mükemmel şekilde uygulanabilen göz kalemi yumuşak dokusuyla sürüldüğü andan itibaren dramatik bir görüntü sunuyor. Ürünün içeriğindeki inci pigmentleri çarpıcı bir renk elde etmeyi sapğlıyor. 

• Le Crayon Yeux Bleu Aerien göz kalemi, okyanus üzerindeki ufuk çizgisi gibi, sihirli bir dokunuş ile göz kapaklarına yoğun görünüm sunuyor. Le Crayon Yeux, gözleri vurgularken, kusursuz bir makyaja hazırlıyor. Göz farı etkisi için ürünün arkasında yer alan aplikatörle uygulanma yapılması yeterli oluyor.

2 yorum:

BÜTÜ dedi ki...

kesinlikle harika bir koleksiyon ...

Tugce dedi ki...

Tekli farlarin fiyatini biliyor musunuz, mavi rengi tam benlik :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.