31.05.2012

Clinique Chubby Stick 2012 Renkleri


Clinique'in nefis ruju Chubby Stick'lerden geçen yıl bolca bahsetmiştik! Dudakları nemlendirerek çook hafif ve yumuşacık renkler veren bu seriyi hepimiz çok sevmiştik. Ben bir önceki nesilde Chunky Cherry renginin kırmızısına vurulmuştum mesela.



Bu seri o kadar çok beğenilmiş ki, 10 adet yeni renk piyasaya sürülmüş: Heaping Hazelnut, Bountiful Blush, Two Ton Tomato, Oversized Orange, Mighty Mimosa, Curvy Candy, Pudgy Peony, Richer Raisin, Fuller Fig ve Voluptuous Violet.


Bu yeni renklerden Two Ton Tomato ve Mighty Mimosa'yı sizler için denedim. 


Two ton tomato kıpkırmızı, dudaklarda kırmızıyı sevenler için biçilmiş kaftan. Mighty Mimosa ile ten rengine dönük, temiz bir belirsiz pembe. Nude dudak sevenler için harika bir seçim olacaktır. 

Benim dudaklarım halihazırda çok koyu renk olduğu için biraz daha az belli oluyorlar. Sağ tarafta Mighty Mimosa var, nude bir pembe oldu. Two Ton Tomato'ya ise kırmızı manyağı olarak bayıldım! ♥



Mighty Mimosa


Two Ton Tomato
Clinique'in bir de oldukça keyifli bir aktivitesi var, bakınız:

Kendi Chubby Rengini Yarat ve Chubby ile en yakın dostlarını kazan !!!

8 hazirana kadar “Facebook.com/cliniqueturkiye” sayfasına girerek önce kendi Chubby renginizi yaratabilir, sonra da size özel renginizi sevdiklerinize bir öpücük olarak gönderebilirsiniz.

Uygulamanın en ilgi çekici özelliklerinden biri Clinique’in Global Makyaj Artisti Jenna Menard’ın önerilerini öğrenme fırsatının olması. Uzman Önerileri linki sizi Menard’ın seçtiklerine yönlendirecek ve rengarek Chubby’ler ile yaza uygun değişik renkler yaratabilmenizi sağlayacak.

Gönderdiğiniz öpücüklerinizi duvarınızda paylaşabilir, arkadaşlarınıza gönderebilir ya da çıktısını alabilirsiniz. Uygulamanın galerisine kaydettiğiniz size özel renginiz bütün kullanıcılar tarafından oylanacak ve “en çok oyu alan ilk 100 Chubby rengi yaratıcısı” Clinique’ten harika bir hediye seti kazanacak.

3 yorum:

nihan dedi ki...

Turkiyeye geldimi yoksaaa

lizy takı aksesuar dedi ki...

fiyatı ne kadar acaba ?

Adsız dedi ki...

ya kusura bakmazsan bir eleştiride bulunucam. dudak fotoğraflarını bu kadar yakından çekmen gerçekten renk hakkında hiçbir fikir vermiyor insana. hele bir de 2 rengi bir dudakta göstermen daha da anlaşılmaz olmuş. seni çok seviyorum inan, ama cidden acaip yakından koyuyorsun sadece dudak çizgilerin görünüyor. dikkate almayacağını da biliyorum daha önce de bir çok kez söyledim, ama yine de dayanamadım yazdım hiçbir fikir vermiyor bilgin olsun ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.