15.05.2012

Deborah Milano Eye Design Quad

Bu ara, yaklaşan yaz sezonu ve bahar mahmuriyeti beraberinde, doğal duran ama ışıltılı farları çok tutuyorum. Elim koyu renklere pek gitmiyor, sürdüğümde gözdeki yorgunluğu saklayan ama ışıltılı yapıdaki ürünleri tercih ediyorum.

Yeni denediğim Deborah Milano Eye Design Quad - 06 Green All Over'da tam da bu şekilde tasarlanmış. Palette birbiri ile birlikte kullanılabilecek dört renk bulunuyor.


Farların yapısı göründüğünden çok daha güzel ve uygulamaları neredeyse kusursuz. Açıkçası daha önce Deborah Milano'dan far kullanmamıştım ve ilk sürüşümde sonucu kestiremiyordum. Fakat ilk uygulamamdan sonra farları gayet beğendim.

Aşağıda Green All Over paletteki renkleri doğal, flaşsız ışıkta görüyorsunuz, yapıları çok güzel değil mi?


Dört rengi aynı makyajda kullanacağınız gibi, farklı iki set makyaj da yapabilirsiniz. Deborah Milano'nun sitesinde bu serideki farların önerilen makyaj haritası var. Hatta çok uzağa gitmenize gerek yok, aynı şablon bu far setlerinin arkasında da etiket olarak yer alıyor :)

En açık rengi aydınlatıcı olarak kaş altına ve göz pınarlarımıza sürüyoruz..Sarı tonlarındaki sağ köşede yer alan rengi, gözümüzün içten ortaya kadar olan kısmına (2) sürüyoruz. Bir koyu rengimizi vurgu olarak (3) numaralı kısımda kullanıyoruz. (4) numaralı en koyu rengi de kontürlemek için kullanıyoruz. Kesinlikle pratik!


**basın ürünüdür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.