14.07.2011

Taze bittiler .. # 15

Bu ay aslında bitirmeme ramak kalan başka ürünler de vardı ama artık onları beklemedim, öteki aya kalsınlar. Evde boş şeyleri bekletmek hoşuma gitmiyor çünkü.


taze_bittiler

1. Pantene Doğal Sentez Şampuan: Bundan şaşırtıcı derecede memnun kaldım. Paraben içermiyor, saçları yumuşacık yapıyor ve güzel kokuyor. DenedimBiliyorum’dan gelmişti ama kendimin de satın alacak ve yedekleyeceği bir ürün oldu. Şu an hala saç kremini ve maskesini kullanıyorum, onlardan da memnunum. Yerine Markafoni’den aldığım Toni&Guy Volume şampuana geçtim, malum yaz modu, saçlarımız biraz hacimlensin.

2. MAC Pleasure Principle Dazzleglass: Just-Makeup emekli olmadan önce onda görüp aşık olmuştum bu dazzle’a ve o dönem dört yada beş tane almıştım. Bir tanesi daha bitti, yemin ediyorum içini kazıdım resmen ama nafile. Gerçekten enfes bir renk. Tek bir dazzleglass’ım olsun ama Pleasure Principle olsun, o derece. Bitti ağlayacağım valla arkasından. Neyse ki daha bir yedeğim daha var hihohaha. Onu da çok zor günler için saklayacağım. {Çok zor günler???} Sapıttım iyice, neyse! :)

3. MAC Milan Mode Ruj: Bunu da geçen sene çilekten almıştım, çok güzel bir ışıltılı mürdüm rengiydi, epey sürmüşüm heralde, bitti. Dibini kazıdım bunun da.

4. NIVEA deodorantlar: Hava sıcak, ter kokmamak için sürekli duş alıp deo kullanıyorum. Minnağı çantamda taşıyordum, bitti. Bunlardan da beş yüz tane yedekledim zaten.

Siz de bitenler var mı, bitsin artık dedikleriniz var mı? Bende misal “bitsin artık” dediğim bazı şeyler var, onlara öncelik vermek için bir sepete doldurdum şifonyerin üzerine koydum, bakalım önümüzdeki ay onları bitirebilecek miyim.


MC sizler için bitirdi. {höö :) }

9 yorum:

Ruhan dedi ki...

MC cimrilik yapıyor bitirmiyor artık diyordum neredeyse içimden hehehe :) eğleniyorum bu yazılarda ne alaka deme vallahi öyle nedense çok zevkli bu yazıların yahu yorumlama biçimin güzel esprili ondan galiba :) şifoniyerdekileride beraber bitirelimmi gelimmi :D

suna dedi ki...

just makeup emekli oldu derken artık just-makeup blog yazmıcak mı :S

yıldız dedi ki...

just make up emeklimi oldu yazmıyor diyemi öyle dedin mc cim?
bu arada bende bitiriyorum bi süre resim çekip yazayım diyorum sonra bi bakıyorum eşim atmış çöpe :D
ama ben ruj lip gloss bitiremiyorum yaa bi tane bitirdim oda senden aldığım elflerden şeftali tonu gibi olanı :) birde she nin yine öyle şeftali tonu gibi olanını diğerleri yarım yarım hepsini aynı andamı kullanıyorum acep:)
eeee ne zaman resimleri görücez makyaj össsledim valla

ilknur dedi ki...

çok seviyorum bu yazılarını cnm

perfumefanclub dedi ki...

Iki numarali urunu merak ettim. Hemen bakiyorum...

Makyaj Cantam dedi ki...

Lafin gelisi canim;-)

sihirlimavi dedi ki...

Valla hiç sorma. Bitsin artık dediğim bir sürü ürün var ve ben de bununla ilgili seninkine benzer bir proje hazırladım. Küçük bir sepetin içerisine bitmesini istediğim ürünlerimi koydum, gözümün önünde duruyor, onlardan kullanıyorum şimdi. Hatta sepetimdeki ürünlerin de birçoğunu bitirdim bu sayede ;) Ağustos başındaki taze bittiler köşemde arzı endam edecekleri günü bekliyorlar şimdi :)
Sevgiler...

Ruhan dedi ki...

benim yorumlarıma ne oldu :(

ozge dedi ki...

Ben de niveanın küçük deodorantının roll on olanını kullanıyorum diğerlerinde hep leke bırakıyordu bakalım bunda durum nasıl olacak sprey nasıl acep? İşe yarıyor mu?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.