27.07.2011

Blogger'a Geri Dönüş :)

Sevgili Dostlarim,

Geçen hafta sizle kopuk bir iletişim süreci geçirdik çünkü blogumun sunucusu birtakım saldırılara maruz kaldı ve önlem olarak siteyi kapalı tutmak zorunda kaldık.

Sonunda ben de siteyi Blogger altyapisina geri taşıdım, bu temayı özlemiş miydiniz ? :)

Geçici bir süre ile bazı yazılarımda fotoğraflar görüntülenmeyebilir, onları sırayla taşıyorum. Bu geçiş döneminde gösterdiğiniz anlayış için de sizlere çook teşekkür ederim. Bu süre zarfında sitede yaşadığınız sorunlar (resim görüntülenmeme, sayfa açılmama vb) gibi olursa bu yazının yorumlar kısmına, ilgili sayfa linkini de kopyalayarak bildirebilirseniz çok sevinirim!

Aldo Vandini ne oldu diye soracaksınız, site günlerce kapalı kaldığı için haksızlık olmaması açısından katılımları Cumartesi'ye kadar uzatıyorum. Eski sitede yazılan yorumlar burada mevcut, katılmak isteyip de siteyi açık bulamamışlar hemen katılın :) Pazartesi sonuçlar bu kez gerçekten açıklanacak! :) Bu gecikme için de sizlerden çok özür dilerim ama malum elimde olmayan sebeplerden dolayı bunu yaşadık.

BU LİNKTEKİ YAZIYA YORUM GİREREK CUMARTESİYE KADAR KATILABİLİRSİNİZ.

Öpücükler,
MC

3 yorum:

Ruhan dedi ki...

tatlım şahsen ben evime dönmüş gibi hissettim :) gerçekten böyle hissettim hoşgeldik o zaman :)

reyhan dedi ki...

Selam ben bu ruj süren kızlı,pembeli temayı çok seviyordum,geri gelmemize sevindim:)))

admin dedi ki...

hoşbulduk kızlar :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.