28.07.2011

Natural Active Cosmetics

Blogumun takipcilerinden sevgili Basak Hanım, güzel hikayesiyle kapımı çaldı ve hayalimdeki işi yapmış olmasıyla gönlümü çeldi! Başak Hanım, kozmetiğe meraklı bir iç mimar aslında ama iki ay önce Ankara Gordion AVM'de NATURA CORNER isimli bir doğal sabun dükkanı açmış! Harika değil mi, gerçekten hayalim! :)

Datça'da üretilen Natural Active ürünlerinin Ankara bayiliğini Başak Hanım almış. Onun sözleriyle,

"Saf ve sağlıklı bakım ürünleri diyebiliriz aslında. Kabak lifli şampuan kalıpları, gliserinli şampuan kalıpları, doğal yağlar,PARABEN İÇERMEYEN body mistler, yüz ve vücut kremleri, yüz maskesi, yüz peelingi VE PARABEN&SULFATE içermeyen,TOKSİK olmayan şampuan, saç kremi ve doğal saç bakım yağı gibi ürünlerimiz var."
Başak Hanım bana da denemem için ürünlerinden göndermiş. Ürünleri ilk inceleyişimi beraber yapalım istedim ve kurcalarken sizin için aşağıdaki videoyu çektim. Gecenin bir saati olduğu için arada saçmalayışlarımı maruz görün, nasıl olsa şurada biz bizeyiz!



Başak Hanım'ın bana gönderdiği ürünlerde hiçbir şekilde PARABEN bulunmuyor ve hepsi bitkisel & organik içerikli. Ürünleri kullandıkça yine tekrar yer vereceğim.

Ankara'da olanlar bu ürünlere aşağıdaki adresten ulaşabilir, Başak Hanım'la da tanışabilir belki :)

Mutlukoy Sitesi
1943.cad.1957.sok.No:2 Umitkoy/ANKARA
basakparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.