28.09.2010

Tülin Şahin Makyaj DVD'si

Tulin Sahin Makyaj DVD
Tülin Şahin, Oriflame işbirliği ile bir makyaj DVD'si çıkarmış, haberini okuyunca merak ettim. Kapaktaki makyaj hoş görünüyor, fikir de bence tam zamanında.

Bu tarz aktivitelerin devamını farklı ünlülerden farklı markalarda görmeyi isterdim açıkçası.

DVD'yi satın almadım ama alırsam ileride mutlaka bahsederim. DVD satış fiyatı: 14.99 TL imiş.


Tulin Sahin Makyaj DVD

Tulin Sahin Makyaj DVD

10 yorum:

Unknown dedi ki...

ben tülin şahini gerçekten çok seviyorum ve takipte ediyorum.hatta izmire geldiğinde gidip tanışmıştım çok mütevazi ve hoş bir bayan.tüm kitapları var bende :) güzel bir çalışma bunuda almayı düşünüyorum ama keşke sponsoru mac olsaydı

nihalasli dedi ki...

Tulin Sahin in cd sini bende merak ediyorum acikcasi.Caliskan bir kadin gordugum kadariyla.Etliye sutluye pek karismayan evli guzel bir yasami olan birine benziyor.
Yeni bir bloggerim siizi izlemeye aliyorum;)

CrescentQueen dedi ki...

Mankenler arasında tavsiyelerini dinlediğim tek kişi Tülin Şahin! Kuzenim oriflame temsilcisi, acaba temsilcilere gönderirler mi bu videodan? Ya da D&R!larda satılırmı acaba..

admin dedi ki...

Kızlar ben de seviyorum Tülin'i. Yani farklı birşeyler yapıyor olması güzel. Aslında bu DVD'lerin farklı markalarla farklı ünlülerden serileri gelse keşke. Çok başarılı olurdu.

D&R'a kesin satılır CQ bence. Çıksın, almayı düşünüyorum.

ozge dedi ki...

mankenlerin her işe karışmasına uyuz oluyorum.2 ders alan konunun uzmanı oluyor bakınız ebru şallı :)
tek iyi yanları tanınmış olmarı yüzünden halkın ilgisini çekebilmeleri :)

nily21 dedi ki...

bugün AnneKaz'ın sitesinde bu DVD'nin tanıtım toplantısıyla ilgili olumsuz şeyler okumuştum...Eğer gerçekse kesinlikle almayı düşünmem...

LensMakyaj Blog dedi ki...

Internette makyaj işini gerçekten iyi yapan yüzlerce kişi varken, hemde hiç bedelsiz videolarını paylaşıyorken gidip Tülin Şahin'in makyaj DVD'sini almam sanırım.

Yine de ilgilenen olabilir ama satış fiyatı pahalı geldi.

admin dedi ki...

magrenta, o konuda kesinlikle haklısın, herşeye karışıyorlar :) benim burada sadece fikir hoşuma gitti. yani her ünlü ile bir makyaj serisi, her seferinde farklı markalar filan ne bileyim :)

nilgün, bahsettiğin yazıyı şimdi okudum ve şok oldum! öyleyse asla almam ben de!!!

zewzeq, haklısın kesinlikle! benim demin de söylediğim gibi fikir hoşuma gitti. ünlülerin makyajını merak edenler çok. mesela mac beren saat ile bir seri yapsa atıyorum, her markayla farklı bir ünlü. hoş olurdu.

Adsız dedi ki...

http://www.facebook.com/note.php?note_id=165567683456758&id=145837402112883&ref=mf

Adsız dedi ki...

tülün şahinle ilgili gazate yazısının tamamı. fatih aksoyun yaptıgı çok terbiyesizlik diyorum bende http://kralmagazin.aktifhaber.com/news_print.php?id=207238

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.