29.09.2010

Vichy Normaderm Tri-Activ Hydrating Care

Vichy Normaderm Tri-Activ Hydrating Care, üç işi aynı anda yapan nemlendirici bir ürün. Matlaştırma, nemlendirme ve cilt problemlerine karşı bakım yapan kullanışlı bir ürün.

 Vichy Normaderm TriActiv Hydrating Care

Hedef kitlesi 20-45 yaş arası, sivilcelenmeye meyilli kadınlara önerilen bu ürün LHA, salisilik ve glikolik asit içeriyor. Ve bu krem paraben’siz, bu da konuya dikkat edenler için önemli bir unsur.

 Vichy Normaderm TriActiv Hydrating Care

Ne vaat ediyor?

 Vichy Normaderm TriActiv Hydrating Care

1) Cilt problemlerini azaltır
2) 24 saat nemlendirme
3) Matlaştırıcı bakım

Ben ürünü çok kısa bir süredir kullanıyorum, bu yüzden ilk madde ile ilgili konuşmak için henüz çok erken. Elimdeki tüp bittiğinde tekrar sonuçları paylaşırım. Ama iki ve üçüncü maddelerdeki vaatler gayet ürün tarafından yerine getiriliyor.

Ürünün çok hafif bir yapısı var. Ilk sürdüğünüzde krem gibi dursa da cilde dağıtıldığında hemen eriyip gidiyor, su kıvamına geliyor diyebilirim. Matlaştırma özelliği gayet başarılı ve bu yüzden makyaj öncesinde kullanmak için çok uygun bir nemlendirici bence, özellikle yağlı ciltlerde.

 Vichy Normaderm TriActiv Hydrating Care

Rahatsız edici bir kokusu yok ve paraben’siz olması da büyük bir avantaj. Üründen genel olarak memnun kaldım. Özellikle mevsimin değiştiği ve cildimizin nem ihtiyacının arttığı şu günlerde, matlaştırıcılığa önem verenler tarafından değerlendirilebilir. Yaz boyunca cildim gündüz vakti çok nemlendirici ihtiyacı duymuyordu. Fakat son 1-2 haftadır artan rüzgarlarla beraber özellikle çene bölgem, alnım ve burnumun kenarları kurumaya başladı, ama bir taraftan da burun bölgem aşırı yağlı. Bu sebeple ürün bana uygun oldu. Bitene kadar kullanacağım, bakalım gözeneklerde sıkılaşma olacak mı?

Bunlar da içerisindeki tüm maddeler:

 Vichy Normaderm TriActiv Hydrating Care


(*) Bu ürün Vichy Türkiye tarafından hediye olarak gönderilmiştir, yazıda anlattıklarım ürünle ilgili yaşadığım kendi deneyimlerimdir.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım ben gözde :)) bişicik sorup hemen didicem :))) ben bunun bi eksi versiyonu yani sadece normaderm olanını kullanmıştım...ambalajı falan aynı.... cildim kupkuru ve sivilceye çok müsait.... ve ben hiç memnun kalmamıştım hiç nemlendirmemeişti,aksine iyice kurutup matlaştırmıştı..... bundaysa 24 saat nemlendirme diyo.... sen eger bi öncekini kullandıysan aralarındaki karfı açıklayabilirmisin biracık bana?veya öğrenebilirmisin?

Adsız dedi ki...

Merak ettiğim bir üründü. Tüp bittikten sonraki düşüncelerini merakla bekliyorum.

Adsız dedi ki...

Merhaba,

sadece kullnım şeklini merak ediyorum. günde kaç defa uygulamalıyız ve krem seklındemi sürücez yoksa srdükten sonra yıkama gerektiren bir ürünmüdür. Şimdiden teşekkürle.

Unknown dedi ki...

Daha bugün televizyon reklamlarında gördüğüm ve çözüm getireceği vaad edilen cilt problemleri arasında "sivilceler, gnişlemiş gözenekler, parlama" sayıldığı için aklıma Iraz buna yer verirdi bence diye bir düşünce getirten ve aynı zamanda kullanmak istediğim de bir ürün.. Tüp bitince yapacağın yorumları mı beklesem yoksa direkt üstüne atlasam mı bunun savaşını veriyorum şimdilik sadece. :D
Makyaj altına nemlendirici olarak iyi gider mi demişsin ben mi abartıyorum? İyi gier mi, yoksa sadece olur mu? :)
Saygılar efem. :P

ezgikoc dedi ki...

Ben de 20 yaş civarındayken kullanmıştım bu ürünü, sivilcelenmeyi engellememişti, kuru bölgelerimi de nemlendirmeye yetmemişti. Ankara'da yaşadığım için havanın kuruluğu kreme baskın gelmişti ne yazık ki. Ama tabi ki her cildin ürünlere tepkisi farklı oluyor. Kişisel deneyimim olarak şunu söyleyebilirim, eğer bu tip bir cildiniz varsa ve kremin yüzünüzdeki kuru bölgeleri nemlendirmeye yetmediğini düşünüyorsanız temizleyicinizi nemlendirici özellikte seçebilirsiniz. Ben tonik ve kremi matlaştırıcı-dengeleyici kullanırken, temizleyici köpüğümü nelendirici özellikte kullanıyorum. Böylece kuru bölgeler temizleyici sayesinde nemlenirken tüm yüzüm tonik ve krem sayesinde dengeleniyor.

korkmaz16 dedi ki...

bu ürünü görünce yorum yapmadan kendimi tutamadım. çünkü ben bu üründen hiç memnun kalmadım aylarca etkileriyle uğraştım kullanmadan önce tekrar düüşünün. inanın eczacım bile yardımcı olamadı

admin dedi ki...

Gözde, eski ürünü kullanmadım sanırım ama cildinin neme ihtiyacı varsa bence bunu kullanma. Çünkü bu ürün matlaştırıcı etki isteyen yağlı/karma ciltlere uygun yani mutlaka matlaştıracak.

Mor kelebek, bitirince tekrar bir yazı yazarım mutlaka.

Adsız, krem şeklinde kullanılıyor, kesinlikle yıkanmıyor. Ben şu an sabah ve akşam uyguluyorum.

Grainne, :) Makyaj altına gerçekten çok iyi oluyor, özellikle yağlı ciltlerde. Matlaştırıcı etkisi olduğu için parlamaları da önlüyor. Bence eczanelerden deneme boyu vardır mutlaka en azından orada bir tester vardır, istersen bir dene önce.

Ezgi, öneriler için teşekkkürler. Maalesef ciltten cilde çok değişiyor, ürün tavsiye etmek çok zor.

Korkmaz, geçmiş olsun, böyle olmasına üzüldüm gerçekten.

Adsız dedi ki...

Selam,
bende bu ürün hakkında bilgi almak isterken yeni açılan siteleri www.vichy.com.tr 'a rastladım. Ürünün içeriği, nasıl kullanılması gerektiği hakkında tüm bilgiler var :) Ayrıca kişisel cilt analizimi bile yaptım.
Normaderm hakkında arama yaparken daha birçok problemime çare olacak vichy ürünü hakkında bilgilendim. Tavsiye ederim.
Bir arkadaşım da vichy tüketici danışma hattının çok ilgili olduğunu söylemişti: 0212 317 33 95

Adsız dedi ki...

meraba ben derya..18 yaşındayım bendede aynı sorunlar var ergenlik dönemim 7 sene sürdü yani 7 senedir bu sivilcelerle uğraşıyorum geçen sene yeni yeni geçti ama gözenekler çok genişledi.bende reklemlarda görüp aldım ama nasıl kullanıldığı üzerinde yazmıyor sitesindede yazmıyor..nasıl kullanıldığı hakkında bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen bide bu gözenekler ve kalan izler için başka önerebileceğiniz ilaç veya kozmatik ürünü var mı yardımcı olursanız sevinirim :)

vichy dedi ki...

Tüp bitince yapacağın yorumları mı beklesem yoksa direkt üstüne atlasam mı bunun savaşını veriyorum şimdilik sadece

Cocorosie dedi ki...

ırazcım gene bir konu hakkında fikrini almak istiyorum denemek istediğim bir kaç clinique ürünü var , kozmetik dükkanlarında ancak alışveriş yapanlara veriyorlar maalesef terster'ı nasıl bir mantıksa nasıl elde edebilirim minik testerlarını istediğim ürünlerin?

Cocorosie dedi ki...

bu arada ürünlerin içeriklerine dikkat etmende çok hoş bi nokta teşekkürler:)

admin dedi ki...

@cocorosie, clinique testerlarını sevil, tekin acar vs katiyyen vermiyor defalarca istedim.

Cliniqe store'larda şansını deneyebilirsin onlar verebilir diye düşünüyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.