23.09.2010

MAC Rubenesque Paint Pot

 MAC Rubenesque Paint Pot

Sürekli okurlar benim göz makyajlarımda far bazı olarak neredeyse her zaman paint pot’ları kullandığımı bilir. Painterly’i günlük makyajlarımda tercih ediyorum, bazen daha ağır göz makyajı yapmak istediğimde kullanmak için farklı birşeyler arıyordum. Bir süre önce bu sebeple Rubenesque’i aldım.

 MAC Rubenesque Paint Pot

Çok sevdim, gerçekten çok başarılı. Çok güzel ışıldayan bir baz oluşturuyor, hele hele NARS Alhambra ile o kadar güzel oluyor ki göz makyajında anlatamam. Aslında anlatabilirim, yakında bir ara üşenmezsem, fotoğraflayıp makyajı da koyarım : ) .

 MAC Rubenesque Paint Pot

Bazda ışıltı ve farklılık arayanlar kullanmayı düşünebilir. Makyaja üşendiğiniz günlerde tek başına kullanmak için bile güzel bir alternatif. Hatta ve hatta ben buna alternatif kullanımlar bile geliştirdim. Aydınlatıcı amacıyla orama burama sürmeyi planlıyorum.

 MAC Rubenesque Paint Pot

Istanbul MAC’lerin birinden almıştım, Türkiye fiyatı 30 civarıydı, tam hatırlayamıyorum.

Merak eden dikkatli okurlar için, bu da içindekiler bilgisi olsun:

 MAC Rubenesque Paint Pot

6 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Çok güzel bir renk değil mi? Tek başına da güzelmiş dediğin gibi. Çok özendim, keşke bende de paint potlar çizgi yapmadan kalabilse :)

nily21 dedi ki...

çok güzel bir renkmiş...siyah eyeliner ve bol rimelle denemek isterim ama Alhambra aşığı olarak ne kadar muhteşem durabileceğini tahmin ediyorum...

Unknown dedi ki...

en sevdigim paintpotum!

Adsız dedi ki...

bencede bi fotoğraf daha iyi olur :) ben merak ettim duruşunu

didem dedi ki...

rubenesque kardeşimde, alhambra ise annemde var ve üçümüz de aynı evde oturmuyoruz :) ben ara sıra denk getirip voltran oluşturuyorum ikisiyle de gerçekten muhteşemmmm:))

admin dedi ki...

Marjo, çook güzel gerçekten. Ben altlarına üstlerine şeffaf pudra geçiyorum tek kullanacaksam dursunlar diye. Bir de bunu böyle savaşçı boyası gibi elmacık kemiklerime filan sürmek istiyorum! :)

Nilgün'cüm, kesin çok seversin diyorum başka birşey demiyorum! :)

HK, aa senin favorin miydi bu? kaçırmışım demek ki :)

Ruhancım haftasonu makyaj yaparsam mutlaka koyarım :)

Starfish, hahah süpermiş gerçekten, daha sık bir araya gelin :-)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.