13.09.2010

Loreal Glam Bronze Powder Duo

 Loreal Glam Bronze Powder Duo


L’Oreal’in Glam Bronze pudra bronzer’ını bir arkadaşım kullanıyor, onda hep görüyordum ve şekli şemali ilgimi çekiyordu. Ürünü deneme fırsatı elime geçince kullanmaya başladım, zira tam da bronzer kullanma mevsimi geldi bence. Yazdan kalan bronzluğumuzu kaybederken bu tarz ürünler işe yarıyor.

Loreal Glam Bronze Powder Duo iki taraflı olmasıyla kullanırken istediğiniz şekilde istediğiniz tonu elde etmeyi kolaylaştırıyor. Yani sadece koyu taraf, sadece açık taraf veya ikisini karıştırarak kullanabilirsiniz.

 Loreal Glam Bronze Powder Duo

Ben sürerken koyu tarafı allık gibi bir hat olarak yanaklarıma sürdüm, açık tarafını da onun üst kısmını aydınlatmak için kullandım.

İçerisinde çok hafif ışıltılar var bu yüzden yüze aydınlık vermek istediğinizde açık tarafı iri bir fırça ile bazı bölgelere hafifçe geçebilirsiniz.

 Loreal Glam Bronze Powder Duo

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, yapısı toz toz olmayan ve iri bir ürün, kolay kolay bunu bitirmek bence mümkün değil, bu da fiyat açısından iyi bir özellik.

Ürünün alt tarafında gizli bir bölmesi, bu bölmenin içerisinde de minicik bir aynası ve fırçası da bulunuyor kolay uygulama için.

Bunlar da içerisindeki maddeler:

 Loreal Glam Bronze Powder Duo



(*) Bu ürün L’Oreal Türkiye tarafından hediye olarak gönderilmiştir, yazıda anlattıklarım ürünle ilgili yaşadığım kendi deneyimlerimdir.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bence rengı cok hoş sım sım de degıl mat hıc degıl...

Unknown dedi ki...

Hmmn. şu sıra bir bronzer ve highlighter arayışım vardı. Benefit powder pop ı wishlist ime yazdıydım ama sonra onun hakkında sandığımdan daha çok kötü eleştiri bulup, kararsız geçen birkaç günden sonra vazgeçmiştim. Bu onun yerini alabilir belki ıraz ne dersin? Açık ten grubunda abartılı durmaz değil mi rengi?
Bir de fiyatı?

admin dedi ki...

pelin, tam ikisi arasında, haklısın.

grainne, durmaz bence, rengi gördüğün gibi koyu değil zaten. Fiyatı 38den başlıyor, heryerde farklı fiyat var.

Cansın's World dedi ki...

birşey sormak istiyorum.loreal bazı bloglara böyle hediyeler yollamış.acaba bizede yollar mı?

LensMakyaj Blog dedi ki...

Hoş bir ürüne benziyor. Rengi çok hoşuma gitti.

L'Oreal'in ithalatçısı kimse çok kızıyorum ve Türkiye'den kesinlikle L'Oreal almıyorum. Amerika'da üç dört dolara satılan şeyler burada neredeyse bir MAC fiyatına satılıyor.

admin dedi ki...

cnsn95, blogları neye göre seçtiklerini açıkçası bilmiyorum :/

zewzeq, teşekkür ederim, haklısın türkiyede fiyatlar çok uçuk. Aynı şey MaxFactor için de geçerli.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.