15.07.2010

Clinique SolarSmart Koruyucu Stick SPF35

Clinique’in City Block güneşten koruyucu kremini ne kadar sevdiğimi size daha önce anlatmıştım. Clinique Türkiye, bana yeni güneş koruyucu serisinden SPF35 Targeted Protection Stick’i deneme imkanı verdi, teşekkür ediyorum.

 Clinique SolarSmart Koruyucu Stick SPF35

Ürünle ilgili deneyimlerimi paylaşmada bu kadar beklememin sebebi, gerçekten ürünü uzun bir süre kullanarak doğru yorum yapabilmekti, onu söyleyeyim öncelikle.

Açıkçası daha önce stick formda güneş koruyucu kullanmadığım için ürüne ilk başta biraz önyargı ile yaklaştım. Derken evden City Block sürmeyi unutup çıktığım ertesi günde, Clinique SPF35 Targeted Protection Stick’in yanımda olduğunu hatırlayıp hemen çıkarttım çantadan ve gerçekten ne kadar pratik olduğunu gördüm.

Detaylar


Yani, UVA/UVB ışınlarına karşı SPF35 seviyesinde korur, oil free, yapıkan olmayan, gözenek kapatmayan, suya dayanıklı, tüm cilt tiplerine uygun bir üründür Clinique SPF 35 Targeted Protection Stick.

Uygulama

Kullanılışı aynı stick deodorantlar veya makyaj ürünleri gibi. İçerisindeki stick’i alttaki aparatı sayesinde bir miktar yükseltip çıkartıyorsunuz. Ben direk çok az yükseltip, güneşten en çok etkilenen alın, burun gibi bölgeler öncelikli olmak üzere tüm yüzüme şöyle bir dokundurdum, daha sonra da yedirdim elimle. Bir dakikada heryerim kreme bulaşmadan sürmüş oldum -- çok pratik.

Sonra anladım ki bu ürün tam da şu yaz aylarında çantada taşınıp, acil müdaheleler yapmak veya hızlıca güneşten korunmaya önlem almak için ideal. Noktasal olarak hızlı uygulama yapabileceğiniz minik ve kullanışlı stick ambalajı da cabası.

 Clinique SolarSmart Koruyucu Stick SPF35

Güneş koruyucunuzu sürdükten uzun saatler geçtikten sonra, elinizi çantaya atıp şöyle bir makyaj üstüne bile geçilebiliyor, ben gayet makyaj üzerinden burnuma, dudaklarımın üst kısmına ve alnıma da sürdüm bu hafta.

Koruma

Clinique Targeted Protection Stick hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı SPF35 seviyesinde korunma sunuyor.

Kokusuz ve parfümsüz olan bu ürün, hızlı olarak bölgesel güneşten koruyucu ürün arayanlara uygun. Tam güneşte kaldığınız anda burnunuzu veya kulaklarınızı unuttuğunuzu mu farkettiniz, hemen pratik uygulama yapabilirsiniz.

 Clinique SolarSmart Koruyucu Stick SPF35
{Fotoğraf flaşlıdır, normalde krem böyle bir beyazlık bırakmıyor, ben size formunu yansıtabilmek için flaşla çektim}

Gramaj

Clinique SPF35 Targeted Protection Stick 6gr’lık ambalajında geliyor ve çok uzun süre bitecek gibi durmuyor. 2 haftalık kullanımda daha bir tık fazladan stick’i çıkartmam gerekmedi.

 Clinique SolarSmart Koruyucu Stick SPF35

Diğer

Yaklaşık 2 hafta boyunca ve halen kullanıyorum, sürekli çantamda ve benim cildimde sivilcelenme yapmadı.

Clinique Solar Smart Güneşten Koruma serisindeki diğer ürünler ve detaylar için www.clinique.com.tr

8 yorum:

ezgikoc dedi ki...

Merhaba,
Ben ilk defa bu yıl clinique yüz ve vücut için güneş koruyucu kullandım. Her ikisinin de emiliminden ve koruyuculuğundan çok memnun kaldım ama ürünlerin ikisinin de o kadar keskin ve kötü bir kokusu vardı ki eşim de ben de çok rahatsız olduk. Ürünleri 1 hafta kadar kullandık ama bir daha asla almam diyecek kadar kötü bir kokusu vardı. Aynı sorunu bir arkadaşım daha yaşamış ne yazık ki. Bu stick gerçekten çok pratik gözüküyor ama önyargımı kırabilecek miyim emin değilim ;)

bitte dedi ki...

çok kullanışlıymış gerçekten. cildim gün içinde yağlanıyor acaba bu ürün iyice yağlı gösterir mi ki?

gul dedi ki...

STİCK halinde olması biraz önyargı uyandırıyor ama pratik bir ürün olduğu kesin. mühim olan cilde kolayca yedirebilmesi ve fazla yağlandırmaması. böyle bakınca dudak nemlendircisini yüzümüze sürecekmiş gibi bi his olşuyor insanda :)

Adsız dedi ki...

paylaşımın için çok teşekkürler..... ben kuru ciltliyim bana da olur mu acaba? birde fiyetı ne kadardı acaba,hiçbir bilgim yok da.....teşekkürler şimdiden......

Minenin Takilari dedi ki...

göz çevresine de uygulanıyor mu acaba bu ürün?

admin dedi ki...

Ezgi, böyle bir talihsizlik yaşamana üzüldüm. Ürünün arkasında fragrance-free ifadesi var mıydı? Öyleyse belki aldığın ürünler bayattır? Bilemedim ki. Bu stick'i şimdi çantamdan çıkarıp senin için yine kokladım, hayır kesinlikle bu kokusuz. Ama sendekilere birşey diyemiyorum maalesef :/

Bitte, güneş koruyucuların hepsi öyle ya da böyle mat görünümü alabiliyorlar. Ben üzerinden transparan pudra geçerek bu görüntüyü alıyorum..

Gül, başta ben de önyargılı davranmıştım ama pratik olması hoşuma gitti. Zaten zibilyon tane tüpte güneş koruyucum var, bunu çantamda taşıyorum gün içindeki müdaheleler için.

Adsız, rica ederim. Arkasında tüm cilt tipleri için uygundur yazıyor. Boyner'de şu an 40 tl imiş fiyatı:

http://alisveris.boyner.com.tr/tr/ct-variant/Kozmetik.aspx?intProId=443556

Mine, ben kullanıyorum, zaten bu ürün önceden "for eyes and lips" başlığı ile satılıyormuş:

http://www.dooyoo.co.uk/clinique/lip-eye-spf-30/1464367/

Adsız dedi ki...

Birşey soracağım. Acaba bu ürünü sana nasıl hediye ettiler yani nasıl bedavadan gönderdiler? Cevaplarsan sevinirim...

admin dedi ki...

Adsız, bir sebebi yok, hediye olarak gönderdiler. Çeşitli bloglara denemek için ürün gönderilmesi (her alandan) ağızdan ağıza pazarlamanın web2.0 bir yolu..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.