29.06.2010

Clinique @ MakyajCantam.Org

Clinique’in Super City Block güneş koruyucusunu ne kadar sevdiğimi bu blog’da, Twitter’da ve FormSpring’de beni takip edenler bilir.

Clinique’in yeni nesil güneş koruyucularını bir süredir merak ediyordum. Yeni çıkan bu seri hem UVA hem UVB’ye karşı korumalı.

Yine Clinique’e ait müthiş leke serumu Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector’u ilk kez Nilgün’ün blogunda görmüştüm ve onun bu serum’la sadece 1 ayda ulaştığı muhteşem sonucu görünce ağzım bir karış açık kalmıştı diyebilirim.

Clinique Türkiye bu iki güzel ürünü bana deneme imkanı sundu, teşekkür ediyorum.

clinique cilt bakımı kozmetik leke serumu makyaj

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector’u bugünden itibaren çenemin etrafı ve yanaklarımdaki izler için kullanmaya başlayacağım. 1 ay sonra sonuç fotoğraflarını sizler için yayınlayacağım, bakalım benim lekelerim geçecek mi?

 clinique cilt bakımı kozmetik leke serumu makyaj

Bu üründe kullanılan anahtarn madde CL-302 Kompleksi imiş. Onunla ilgili temel bilgiler de şunlar:

Clinique’in bu üründe kullandığı benzersiz “CL-302 Kompleksi”, klinik çalışmalarla ispatlanmış bitki bazlı teknolojisiyle cilde renk eşitliği, ışıltı ve pürüzsüzlük veriyor.

Yeni CL-302 Kompleksi beş sinerjik canlandırıcı bileşen içeriyor:

- Nadir bulunan bir botanik öz olan Dianella Ensifolia eşit olmayan cilt tonunu ve pigmente olmuş cilt görünümünü azaltmaya ve önlemeye yardımcı oluyor. Tüm bunlara ek olarak, bu güçlü antioksidan cildi serbest radikallere karşı koruyor.

- Kuvvetli bir C Vitamini türevi olan Ascorbyl Glucoside, var olan ve ileride oluşabilecek koyu lekelerin görünümünü azaltıyor.

- Geliştirilmiş aydınlatıcı buğday özü cilt yüzeyindeki geniş pigment kümelerini mikroskobik taneciklere bölerek ciltteki eşit olmayan görünümü gideriyor.

- Glucosamine ve Salisilik Asit’in cildi arındırma özelliği hücre yenilenmesini desteklerken, yüzeydeki pigmentleşmiş cilt hücrelerini gidererek cildin daha aydınlık ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Hiperpigmentasyon nedeniyle oluşan renk düzensizliklerini gideren Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın içindeki diğer kuvvetli bileşenler:

- Trametes Versicolor, benzersiz bir mantar özüdür. Mevcut koyu lekeleri mikro tanecikler haline getirerek ciltte daha az belirgin olmalarını sağlıyor.

- Curcuma Longa Turmeric Kökü Özü ve Scutellaria Baicalensis Kökü Özü, zararlı çevresel etkenlere karşı savaşarak fazla melanin üretimini engelleyen güçlü antioksidanlar.


Clinique SPF 35 Targeted Protection Stick Güneş Koruyucu ürünü de bu sabahtan itibaren kullanmaya başladım.

clinique güneş koruyucu krem sunscreen stick

Özel stick sunumu ile uygulaması ve taşıması gerçekten çok kolay, güneşin yoğun olarak yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde çantamdan eksik etmeyi düşünmüyorum. Şimdilik memnunum, onunla ilgili yorumlarımı da kısa bir süre kullandıktan sonra paylaşmayı tercih ediyorum.

10 yorum:

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Gerçekten güzel görünüyorlar. Peki bu stick tarzdaki ürünü, makyajın üzerinden uygulama imkanı var mı acaba?

Kalem-i Fâni dedi ki...

benim de yanaklarımda ve çenemde sivilce lekeleri ve renk düzensizlikleri var. sürekli aklımda ama cesaret edemiyorum. merakla bekliyorum sonuçları:)

aysse dedi ki...

cliniquede favori ürünüm kesinlikle turnaround serumdur ırazcım denemeni tavsiye ederim.sürdüğün anda cilt bi ışıldıyor kızarıklık varsa gidiyor duru ve berrak yapıyor.

özlemm dedi ki...

selam bende uzun zamandır bu güneş lekeleri için olan ürünü kullanmayı düşünüyorum açıkcası fiyatı biraz yüksek birde sivilce falan yaparsa yazık olur diye düşünmüştüm.güneş koruyucu olarakta yine senin önerdiğin başka bir clinique ürünü almayı düşünüyordum.biraz bekleyip senden yorumları aldıktan sonra almaya karar verdim güle güle kullan şekerim.ürün yorumlarını bekliyorum.
sevgilerr özlemm

yıldız dedi ki...

benimde çenemde lekeler var bi süre sonra benmi olacak diyorum:) bunlara iyi gelirmiki ırazım

bu arada tesadüfen incinin blogunda senin istanbul maceranı okudum gelmişsin ve bana haber vermemişsin

beni unuttun ıraz:(
öpüldün tatlı kardeşim

noraashira dedi ki...

Ablamda Clinique'in even better skin tone corrector'ını kullanmaya başladı, bakalım işe yerayacak mı.

admin dedi ki...

kahvegibi, bence en iyisi nemlendirici üzerine bunu uygulamak. Sonra tazelemek gerekince makyaj üzerine de olur bence neden olmasın ki? Makyaj üzerine sürüp sonuçları bildirim canım birkaç güne :)

DipNot, ben de çok merak ediyordum bakalım deneyip göreceğiz :)

Aysse, turnaround serum yağlı ciltlere ağır gelir mi? Ben de gözaltı kremini kullanmıştım bir ara o da güzeldi.

Özlem, isabet olmuş, leke çıkarıcıyı bir ay kullanıp öyle yazacağım çünkü fotoğraflarla size göstermek istiyorum. Güneş koruyucu kullanmaya başladım, onunla ilgili yorumlarımı haftaya yazacağım.

Yıldız, benim de çenemde lekeler. Istanbul dönüşü ben yazdığım bir yazıda senden bahsettim ama. Hayatım çok yoğun geldim gittim, aklımdaydın ama arayamadım. Pzt-Salı doktordaydım. Çarş-Perş-Cum kaldı geriye, oradan oraya koşturmakla geçti, Inci'ler Istinyeye geldi öyle görebildim onları da. Cumartesi de döndüm. O yüzden nolur kusuruma bakma, bir dahakine inşallah.

Noranıngemisi, inşallah güzel sonuç alır ben de çok ümitliyim bakalım göreceğiz.

nily21 dedi ki...

süper bir hediye olmuş..umarım sende iyi sonuçlar alırsın..güle güle kullan :)

admin dedi ki...

sağol Nilgüncüm :)

Adsız dedi ki...

Sonuç nasııllllll ?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.