16.07.2010

Body Shop 2010 Sonbahar Makyaj Koleksiyonu

Body Shop sezon koleksiyonları giderek güzelleşiyor mu yoksa bana mı öyle geliyor? En son favori koleksiyonum Roseflower koleksiyonuydu fakat The Body Shop 2010 Sonbahar Makyaj Koleksiyonu olan "Smoke and Fire" koleksiyonunu görünce içimde bir heyecan dalgası oluştu.

Gerek tasarım, gerek koleksiyonun ismi MAC'i andırmıyor mu sizce de? Peki şu Autumn Leaves kompakt'ların güzelliğine ne diyeceksiniz?

Body Shop 2010 Sonbahar Makyaj Koleksiyonu

Tek kelimeyle harikalar!!

Body Shop 2010 Sonbahar Makyaj KoleksiyonuFarlar öyle aman aman heyecan verici değil, zaten Body Shop farları genel olarak çok başarılı bulmuyorum.
Body Shop 2010 Sonbahar Makyaj KoleksiyonuBu yukarıdakiler de Kajal Stick'ler. Oriflame takip ediyorsanız Oriflame Kataloğu'nda benzer ürünler vardı. Yan tutarak sürülmesi kolay oluyor, hızlı makyaj için denenebilir.
Body Shop 2010 Sonbahar Makyaj KoleksiyonuBody Shop Rujları'nı zaten hep seviyorum. Neredeyse hepsinin bitişi MAC'in Lustre ruj yapısında, nemlendirici ve yumuşak.

Body Shop 2010 Sonbahar Smoke and Fire yurtdışında bu ay satışa çıkıyor, ancak TR'ye ne zaman getirirler allah bilir. Sonbaharı filan kalmaz tee Ekim'de filan gelmesi muhtemel. Bu koleksiyondan Autumn Leaves kompaktı ve Kajal stickleri %90 alacağım.

Şurada bu koleksiyonun yakın çekim fotoğrafları ve swatch'ları var, merak edenler buyursun baksın.

10 yorum:

Tannesi dedi ki...

Sahiden çok güzeller! :))
Bir an evvel al da, sür sürüştür, görelim. :D
Body Shop rujlar ne kadar oluyor genelde? Merak ettim... Mac'inkilerden ucuz mu?

Unknown dedi ki...

gerçekten kompaktlar süper. her iki tonuda çok güzel ve çok yaratıcı olmuş üzerindeki yapraklar pembe olanını kesinlikle alıcam :)

didem dedi ki...

amanııınn diyorumm:D

Cerenicus dedi ki...

kajal stickleri çok merak ettim, gelince ben de kapıcam :))

http://cerengnc.blogspot.com/

admin dedi ki...

Tannesi, bakalım daha tr'de çıkmadı ne zaman sürücem bilmiyormm :p evet body shopta ruj fiyatları 20 civarında genelde, macte çok daha pahalı. bir de body shop her sezon mutlaka %50 indirime giriyor veya 2 al 1 öde yapıyor, ben sadece o zamanlarda gidip alıyorum baya uygun oluyor :)

ilknur, tam bir görsellik değil mi, ben de kesinlikle alacağım!

starfish, hazırlanalım çıkar çıkmaz alalım :p

Ceren, oriflame'in de vardı geçen ayki katalogda böyle kajal stickleri :)

Leah dedi ki...

Merhaba, ben formspringte JF ve saç ürünleriyle ilgili sorular sormuştum, orda karakter kısıtlaması olduğu için buraya yazıyorum, gerçi uygun başlık burası değil ama, kusura bakma lütfen :)
Bugün dediğin ürünleri almak için Cevahir YKM'ye gittim, çalışanların bilgisiz olması ve neredeyse hiç ilgilenmemesi nedeniyle sinirlenip çıktım ordan.

Daha önce Sevil'e hiç gitmemiştim, kapısında 14 Ağustos'ta kapanacakları yazıyordu bu nedenle 1 ürün alana 2.si %50 indirimmiş. Hemen daldım içeri :)

Dediğin luxurious serisinde 3lü bir paket yapmışlar, içinde şampuanı, saç kremi ve blow up spreyi var, 3 al 2 öde kampanyasıymış bu. Tek başına bunu alırsan 43 liraya geliyordu bu 3 ürün. 2 ürün alırsan yani kampanyaya dahil olursan 48 liraya denk geliyormuş. Ay dedim tamam alayım ben bunu :D
Sonra dediğin Curl Perfecting ürünü aradım taradım bulamadım, katalogta da o üründen yoktu. Sanırım üzerindeki yazılar değişti. Frizz Ease Dream Curls vardı bukle belirginleştirici sprey onu da attım sepete. Bu da 21 liraymış. Tabi ki ucuz olanın yarısını aldıkları için bunun yarısını aldılar.
Luxurious volume seti ve bu Dream Curls yani 4 ürün 58,5 liraya denk geldi. Markafoniden alsam bile bu kadar ucuza denk getiremezdim sanırım.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, ben de seni bu kampanyadan haberdar etmek istedim, belki işine yarar çünkü gerçekten çok karlı bi alışveriş yapmış oldum ben, belki sen de yaparsın, ya da izleyicilerini bilgilendirirsin :)

didem dedi ki...

bütün sevil parfümerilerde mi geçerli acaba bu indirim yoksa sadece cevahirde mi??

Leah dedi ki...

Bildiğim kadarıyla sadece Cevahir'de geçerli.

Bu arada luxurious serisinden memnun kaldım ilk denememde gördüm etkisini. Henüz dream Curls'ü kullanmadım ama sırada o var. Mucuk :*

bir demet feslegen dedi ki...

Irazım katılıyorum koleksiyon gittikçe güzelleşiyor daha doğrusu alınası oluyor :)

admin dedi ki...

@Leah, süper hesaplı bir alışveriş olmuş, bilgilendirme için de çok teşekkür ederim güle güle kullan, ancak gördüm bu yorumunu :)

@Eda, gelir gelmez saldıracağım :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.