12.02.2009

Body Shop RoseFlower Koleksiyonu Incelemem & Renk Ornekleri

Daha önceki Body Shop yazımda, Body Shop’un RoseFlower makyaj koleksiyonunu vitrinlere çıkardığından bahsetmiştim. Dün Forum Bornova’da dolaşırken Body Shop'ın Roseflower koleksiyonunu biraz yakın takibe aldım.

İşte görüşlerim..

Allıklar:

Roseflower koleksiyonunda iki renk allık var. Açık ve koyu pembe olarak yer alıyorlar. Açıkçası koluma sürdüğümde ikisi de renk vermedi. Pırıltılı, kremsi yapıları yok. Bu yüzden almayacağım.

Farlar:

Seride iki adet Roseflower Eyes isimli far var. Biri sarı, diğeri ise turkuazımsı bir yeşil. Swatchlamaya kalktığımda her ikisi de doğru düzgün renk vermedi. Bu farları hiç beğenmedim ve almayı düşünmüyorum.

Seride geriye sadece üç adet ruj ve bir adet highlighter stick kalıyor.

Rujlar:

Kızlar, bu serinin rujları gerçekten çok güzel! İnanılmaz kremsi yapıdalar, kendinden pırıltılılar ve benim gibi kuru dudaklara sahip birisinde bile harika duruyorlar. Bu rujları kesinlikle tavsiye ediyorum!

Seride üç renk var bunları sizler için renklerini örnekledim. Resim yukarıda. Rujların isimlerini yanlış yazmış da olabilirim emin değilim ama zaten Body Shop’a giderseniz bu renkleri yakından görürsünüz ne kadar güzeller! Ayy :)

Deep Pink çok yoğun pigmentli ve pırıltılı bir pembe. Soft Pink adı üstünde, çok romantik ve yumuşak, daha sheer bir pembe. True Pink bana soracak olursanız daha çok narçiçeği rengine bakıyor.

Bu serinin rujlarından bir adet seçerek aldım, yorumlarım sonraki yazılarda gelecek. Hangi rengi aldığımı tahmin edeniniz var mı ?? :)

Renklendirici Stick:

Bu stick’i ilk gördüğümde çok beğendim, sonrasında rengini pek belli etmez gibi geldi ama sanırım yanılmışım. İsmi Radiance Stick.

Resimde de renk örneğini gördüğünüz gibi gerçekten sedefli bir highlighter. Bu stick’i de dayanamayarak aldım. Yorumum sonraki yazılarda :)

~Not: Body Shop'ta içeride fotoğraf çekmek yasakmış bu yüzden sizlere standın fotoğrafını çekemedim, yukarıdaki temsili resimle idare edin artık. Yanlız söylemeden geçemicem, Body Shop'ın sitesindeki swatchlara güvenmeyin son derece alakasızlar! :)

7 yorum:

Unknown dedi ki...

gule gule kullannn :)
true pink ve radiance stick e bayıldım...
aslında rujların hepsine bayıldım ama true pink bana en çok uyanı olur..
kremsi yapıda oldukları belli, body shop iyi iş başarmış ;)

Unknown dedi ki...

Aaaa far ve allık swatcları nerdee, onları da isterüüz;) Stick yazını merakla beliyorum, tek ilgimi çeken o oldu. Fazla geciktirme;)

admin dedi ki...

@hello kitty, rujlar gerçekten çok güzel ben beğendim yapılarını :)

@derya, allık swatchları kolumda hiç gözükmedi! farlar desen o kadar soluk oldular ki fotoğrafını çekecek pek bir şey yoktu.

stick yazısı yarın.. : )

Yeliz dedi ki...

ıraz çok cici görünüyor bende bir bakayım.

admin dedi ki...

Yeliz, şu an bu koleksiyonda "2 al 1 öde" varmış, bugün bir arkadaşım söyledi.

bilgin olsun :)

Mugene dedi ki...

Merhaba,
Sitenizi çok beğedim ancak bir eleştirim olacak, hani şöyle bir küçük sözlük yapsanız, swatchlamak ne demek, lip gloss nedir, lip glass nedir açıklasanız, çok hoş olurdu.

admin dedi ki...

Mugene, ilgine çok teşekkürler. O tip basic bir sözlük fikri güzel, vaktim olduğunda hazırlayacağım ;)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.