7.01.2010

Sally Hansen Double Duty {Oje Koruyucu Baz & Son Kat}

sally hansen double duty base top coat oje sabitleyici OPI Base & Top Coat’ım nasıl kırıldığını hatırlıyorsunuzdur sanıyorum. İşte ondan sonra ben yine top coat arayışına geçtim. Bu ürünler benim için çok gerekli çünkü oje sürmeye haftada sadece 1 kez vakit bulabiliyorum diyebilirim, o da Pazar akşamları oluyor.

Bu yüzden sürdüğüm ojenin Cuma’ya kadar beni götürmesini istiyorum ne yalan söyleyeyim. Baz ve son kat kullanmazsam en iyi ojeyi de sürsem en fazla Salı’ya kadar dayanıyor. Zaten akşam 8’e kadar çalışıyorum, uğraş dur sonra çıkar da yenisini sür de hayatta vakit bulamam.

Sally Hansen’ın bu ürününü denememiştim ama methini duyuyordum. Eczaneden geçerken alıverdim. Yurtdışından siparişe falan üşendim, bile bile kazıklandım da diyebiliriz

Fakat verdiğim paraya sonuna kadar değdi! Kızlar bunu ilk önce ojesiz tırnağa baz olarak sürüyorsunuz. Sonra kuruyunca üstüne ojenizi her zaman yaptığımız gibi önce bir kat, o da kuruyunca ikinci katını sürüyoruz. Iki kat sürdüğümüz ojenin kuruduğuna emin olduktan sonra, Sally Hansen Double Duty Base & Top Coat’ımızı en son kata güzelce sürüyoruz.

Sonuç, gerçekten ışıl ışıl bir son kat, ve elinizi zorlamadığınız sürece en az bir haftalık ojeniz hazırr!!!

Sonucu size gün gün fotoğraflayacaktım ancak geçen hafta foto makinemin pillerini beyim alıp traş makinesine takmış, onları şarj edip foto çekene kadar oje bozuldu fırsatım olmadı, bi dahakine artık.
Ben size şöyle yazayım:

Pazar akşam: Sally Hansen bazlı ve sonkatlı OPI Chick Flick Cherry {ki kendisi gayet kırmızı renktir!} ojemi sürdüm.
Pazartesi akşam: Ojeler pırıl pırıl en ufak bir bozulma yok.
Salı akşam: Ojeler pırıl pırıl en ufak bir bozulma yok.
Çarşamba akşam: Elimi suya sokup uzun uzun sebze yıkayıp mutfak işi yapmama rağmen bozulma yok.
Perşembe akşam: Tırnaklarım uzamaya başladığı için uçlarında çook yakından bakınca görülen belli belirsiz bir beyazlık oluştu.
Cuma akşam: Sadece işaret parmağımdaki tırnağımın ucu baya açıldı, diğerleri hâlâ Perşembe ile aynı durumdaydı. Bir tanesi bozuldu diye artık hepsini silip geçtim.

Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama benim için ojemin Pazar’dan Cuma’ya dayanması inanılmaz bir şey!

Çok memnun kalarak kullandım, üstelik fırçası, sürümü ve miktarı da aynı OPI’ninki gibi çok güzel.

6 yorum:

kara kitap dedi ki...

ben de geçen gün sally hansen2in 10 gün ömürlü kemik rengi ojesini aldım.ama çook geç kuruyor.rengi de tek katta hiç belli olmuyor.böyle bir ürünü olduğunu bilseydim onu alırdım.neyse öğrenmiş oldum.teşekkürler.bana yine masraf yolları bana yine kurşunlar. :)))

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Anlattığınız kadarıyla süper bir ürüne benziyor. Ben de genelde ojemi sizin gibi kullanıyorum vakit bulamadığımdan. Ama bu aralar tırnaklarım inanılmaz derecede kırılmaya başladı. Kırılmak da değil, üstten kat kat soyuluyor. Gerçekten korkunç bir görüntü... Manikürcüm de, sürekli oje sürmeme bağladı ama emin değilim. Sizde de aynı sorun oluyor mu?

LittleDumBlonde dedi ki...

Ben de Sally Hansen Insta Drı icin aynı seyi dusunuyorum, hatta bloguma bak istersen karsilastirmali foto koydum, 9 gün dayanıyor inanılır gibi değil :) Bu ürünü de deneyeceğim kesin.

Adsız dedi ki...

Tırnaklar uçtan değil dipten uzarlar.

admin dedi ki...

kara kitap, ben genelde OPI oje kullanıyorum, son kat olarak güzel bu Sally Hansen ama yakın zamanda ojelerini hiç denemedim, denersem mutlaka yazarım.

kahvegibi, kullandığınız asetonun markası nedir? bazı asetonlar çok fazla kurutabiliyor, Parmex nemlendiricili, onu tavsiye ederim. Bunun yanı sıra kullandığınız ojenin kalitesi de önemli tabi. Ama en basit çözüm bu tarz bir baz kullanmak olabilir, tırnakla oje arasında kalkan oluyor. Elbette bir de haftanın 7 günü ojeli gezmemek lazım. Ben Ptes-Cuma işgünlerinde kullanıyorum haftasonu sürmüyorum. Geçmiş olsun tekrar.

PGAAOA, bu tip ürünler çalışan kadınlar için bulunmaz nimet bence ;)

Adsız, bilgi için teşekkürler.

Abuk Kraker dedi ki...

Iraz'cım daha önce JustMakeup'ın da bahsettiği bi site olan cosmeticsolutions.biz'de fiyatı 4.89 $.Sen ne kadara aldın bilmiyorum ama bir dahakine aklında olsun. :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.