20.01.2010

Kryolan Ürünleri {Kryolan Makyaj}


Sevgili Nilgün Kryolan ürünlerini kullandığını belirtmişti bıraktığı bir yorumda. Ben de ne zamandır merak ediyordum, kendisinden bir yazı yazıp yazamayacağını rica etmiştim. O da beni ve okurlarımı kırmadı ve KRYOLAN ürünleri ile ilgili bir yazı hazırladı. Benim gibi KRYOLAN ürünlerine heves ettiyseniz, Nilgün'ün yazısına uçup ışınlanmanızı öneririm. Nilgün'ün yazısı için buraya bir tık! Çok teşekkürler Nilgün!

Son bir not da benden, KRYOLAN ürünlerini yüksek shipping ücretiyle de olsa TR'ye gönderen bir site buldum: www.danceshopper.com . Siteden henüz alışveriş yapmadım, ancak ürün çeşidi baya fazla. Yani siteyle ilgili deneyimim yok aklınızda olsun! Eğer alışveriş yaparsam mutlaka paylaşacağım!

5 yorum:

nily21 dedi ki...

birazcık merakınızı giderebildiysem ne mutlu bana..sevgiler hepinize :)

Unknown dedi ki...

Bende bi kaç blogumda bahsettim..senelerdir zevkle kullandığım ürünler...yalnız tek bi sorun hergün kullanılmaması..plastik malzeme içerdiğinden cildin devamlı kullanımında zarar verebiliyorsunuz...
Bu site diğer satış mağazalarına göre çok çok uygun bunuda belirtim burdan..Nilgün teşekkürler :)

caramel dedi ki...

Pek saglıklı ve detaylı bi bilgi olmayacak ama gecenlerde bi dergide sanki ya kryolan'ın bi satış magaza actıgını okudum İstanbul'da ya da bi web sitesi. Tam olarak ne oldugunun malesef hatırlayamıyorum. :( Araştırmadım kendim ama gene de belirteyim dedim madem ilgilisiniz.

Marilyn dedi ki...

Kryolan Profilo avm B kapısı karşısında mağazasını yaz sonu gibi açtı bayanlar bilginize

admin dedi ki...

nilgün, shewolf, teşekkür ediyorum kızlar:)

Shewolf, o siteye bayıldım, kargo ücreti yüksek ama ürün seçeneği çok fazla.

caramelcim, kryolan izmir'de de mağaza açmış ama TR fiyatları çok pahalı geldi bana.

özlem, teşekkürler bilgi için.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.