15.01.2010

Biotherm Aquasource Non-Stop Intense Moisturization {Kuru Ciltler Icin Nemlendirici}

Şimdi baştan belirteyim bu nemlendirici benim cilt tipime uygun değil. Kendisi kuru ciltler için termal içeriği bulunan yoğun bir nemlendirici krem. Bakalım Biotherm bu krem için ne demiş bize?

biotherm aquasource termal nemlendirici krem kuru ciltlere

Her bir kavanozda 5000 litre zenginleştirilmiş suyun karşılığının yer aldığını söylüyor. Bu ne demek, güçlü bir nemlendirici demek! Fakat bu ürün cilt tipime uymadığından, ben de kuru ciltli bir arkadaşımdan kremi 1 ay boyunca denemesini, bu süre zarfında başka bir ürün kullanmamasını ve sonuçları bana yazmasını rica ettim. Karşınızda arkadaşım E.’nin yorumları:

Ürünü ilk açtığımda kokusuna bayıldım. Benim için kozmetik ürünlerde güzel kokması büyük bir artı. Ürün tatlı bir şeftali kokusuna sahip gibi. İçiniz açılıyor sürerken. Eğer benim gibi kokuları seviyorsanız ürün size hitap edecektir ancak kozmetik kokularla aranız yoksa koku sizi rahatsız edebilir.

Çoğu kuru ciltler için olan kremlerin yaptığı gibi ürün cildinizde vazelin gibi kalmıyor, hemencecik emiliyor ve ardında çok güzel bir yumuşaklık
ve koku bırakıyor. Biotherm nemlendirici kremi Iraz’ın bana verdiği 20 ml’lik tüp bitene kadar kullandım. İdareli kullandığım için 3 hafta idare edebildim. Bu süre boyunca şu soğuk havaya rağmen cildimde ekstra kuruluk olmadı, sabah ve akşam sürdüğüm krem nemlendirme ihtiyacımı karşıladı. Ürünü beğendim ancak satış fiyatını bilmiyorum, eğer çok pahalı değilse tekrar almayı düşünüyorum. Tekrar söylüyorum ürün çok güzel kokuyor :) Bu yazıyı buram buram cildimden kokusu gelirken yazıyorum :)


İşte arkadaşımın yorumları bunlar, eğer ürünle ilgili sorularınız varsa bu post’a yorum olarak girin, kendisine iletip cevaplamasını sağlarım ;) Aranızda kuru ciltli olup da bu ürünü kullanan varsa mutlaka yorumlarını yazsın!

5 yorum:

Joey Potter dedi ki...

2 Sene önce aldığım bioterm ürünleri ile birlikte tester vermişlerdi. Şimdilerde nemlendirici arıyordum ama karma ciltler için testerını kullanmıştım beğendim. Ne kadar gidiyor acaba. Bir sorum daha var yine iki sene önce bu göz altı ferahlatıcısı mı ne ondan aldım hatta 3 sene oldu sanırım. Minik pembe. Artık atsam mı? Bozulmuş mudur?

admin dedi ki...

Canım üstünde yazar aslında süresi ama 2 yıl çok uzun bir zaman, bozulmuş olabilir, göz bölgesi hassas neticede, ben risk alma derim.

Joey Potter dedi ki...

Anladım teşekkür ederim cevap için. Sanırım atma zamanı geldi. Zaten ilk kullandığımda da yakmıştı gözlerimi geçen yine deneyeyim dedim yine yaktı. Atayım artık tonik de duruyor ama o bozulmaz herhalde kolay kolay. Ben hep böyle alır kullanmam da artık kullanmaya karar verdim :)

admin dedi ki...

Valla stoklamak iyidir ama cilt bakım ürünlerinde süreyi çok uzatmayın bence, çünkü yapısı değişebilir sivilce yapabilir vb. Aman diyim :)

pınpın dedi ki...

Biothermin hassas ciltler için yüz temizleme köpüğünü kullanıyorum,pembe ambalajlı.Benim gibi kuru bir cildiniz varsa vazgecilmeziniz olacak bir temileyici.Yumuş yumuş oluor cildim,ak paklaştı.1damlası yetiyor,köpürüyorda köpürüyor.En kısa zamanda diğer ürünlerinide alıcam.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.