10.02.2009

Brigettesboutique.com Sitesinden Alışverişim: Loreal Glam Bronze Highlighter ve Maybelline Dream Matte Powder

Yurtdışından Alışveriş Rehberi'nin bu yazısında bahsettiği siteden defalarca alışveriş yaptım aslında, { teşekkürler Araştıran :) } ama onların hepsi bu blogu açmadan önceydi. İşte Brigettesboutique.com sitesinden yaptığım son alışveriş, resimde gördükleriniz.

28 Ocak'ta verdiğim sipariş, bugün {10 Şubat} elime geçti. Esasında ben siparişi 28'inde verdim ama onlar postaya iki gün sonra verdi, yani tam 10 günde elime geçmiş oldu. Araştıran'ın da bahsettiği gibi değişik posta seçenekleri var sitede ama ben en ucuzu olan First Class Mail ile aldım, iyi ki paket kaybolmadı, kaybolsa da içindekiler zaten çok değerli değildi ama yine de sinir olurdum sanırım.

Bu arada çok şükür şimdiye kadar internetten aldığım hiçbir ürün kaybolmadı, hepsi PTT tarafından sağ salim teslim edildi. Aman kendime nazar değdirmiyim, maşallah diyip devam ediyim :D

Aldıklarım şu patlattığımız naylonlarla delicesine paketlenmiş bir şekilde, sağ salim geldiler. Site paketleme konusunda çok iyi.

Bunlar da aldıklarım. Maybelline Dream Matte Powder in Medium Beige ve Loreal Glam Bronze All Over Loose Powder Highlighter. İki ürünü de ilgimi çektikleri için sipariş verdim, yani denedikten sonra fikirlerimi yazabileceğim ancak. Ben bu tip drugstore ürünleri denemeyi çok seviyorum.

Loreal loose pudranın fiyatı $5.25 (14gr !!!), Maybelline kompaktın ise $4.95.

Ürünleri denedikten sonra yapacağım yorumlar, sonraki yazılarda.

Bu ay başka alışveriş yapmamaya söz vermiştim ama Strawberry indiriminden dayanamayıp birkaç cici sipariş ettim. Bugün mailime gelen ELF'in mineral ürünlerindeki %25'lik indirime de çok zor dayanıyorum, umarım sipariş vermeden durabilirim.

Alışveriş kesinlikle bir hastalık.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

bende bahsettiğiniz sitden alışveriş yapmak istiyorum bayadır fakat orjinalliklerinen emin olamadım.birde elf ürünlerini nerden satın alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim ürünleriniz hayrlı olsun

admin dedi ki...

@ruşen, ben bu siteden çok alışveriş yaptım ve aldıklarımın hiçbirinde sorun yaşamadım şimdilik, hepsi orijinaldi.

ELF ürünlerini brigettesboutique.com dan ve eyeslipsface.co.uk'den alıyorum.

Brigette'de arama kısmına ELF yazınca baya ürün çıkıyor.

Adsız dedi ki...

neden yazıları hep ingilizce yazıyorsun ingilizce bilenlere yönelik bir sitemi yoksa

sitede bulunan reklamlardan daha fazla para almak için mi

allah gözünü doyursun ne diyeyim

Aphraell dedi ki...

Bu site neden bu kadar ucuuuuuz galiba kendimi kaybedicem :))))

admin dedi ki...

@aphraell, evet bu sitede fiyatlar gerçekten çok uygun ancak shipping ücreti 8$'dan başlıyor, ürün sayısına göre de artıyor, ona göre dikkat et alırken :)

ama mesela ben lancome kapatıcıyı shipping'e rağmen strawberry'den daha ucuza aldım bu siteden :)

Aphraell dedi ki...

Ben galiba bu siteden alışveriş yapıcam :) Yurtdşından ilk alışveriş tecrübem olacak o yüzden heyecan yaptım biraz hatta rüyama bile girdi :))) 19ytl tutan ürünler için kartımdan 58 kesmişler fln, rüya işte :) Neyse, 9.50$'a bir set buldum, esasen şeffaf rimel bakıyordum ama şeffaf rimelin de içinde olduğu bi set bulunca e.l.f. marka, çok uygun geldi kargosu da 5.50 civarında toplamda tl olarak 26'ya fln geliyor. Ama aklım kargo olayına takıldı kaybolma olasılığı var mı, beni evde bulamazlarsa tekrar getirirler mi sonuçta ptt ile geliyor sanırım bunlar. Çok soru sordum farkındayım ama ilk deneyimim olcak gerçekten bişiler aksi gider diye korkuyorum :)

admin dedi ki...

@aphraell, ptt ile posta şeklinde geliyor gönderiler..

kayıtsız posta ile sipariş verirsen riskli, evet evde olmazsan teslim alamayabilirsin, bir de takip etme olayı mümkün olmuyor.

genelde kargo verildi bilgisinden sonra 7 ila 10 gün içerisinde teslim ediliyor paket, mutlaka evde olman gerekebilir, postacı bazen apartmana bile bırakıp gidebiliyor kayıtsız postaları.

bu yüzden iş adresi gibi bir yere istersen teslim alman daha kesin olur. ve tabii kayıtlı posta ile istemen garantiler, o zaman imza atmadan teslim etmiyorlar çünkü.
eğer kayıtlı posta ile istersen daha garanti tabi ama onun da ücreti yüksektir.

şeffaf rimeli çok güzel elf'in, ben kaşlarım için kullanıyorum, o setlerden eyeslipsface.co.uk sitesi de satıyor aklında olsun..

umarım işine yaramıştır.

{bu arada diğer sorunu yayınlamadım ;) ama sorunun cevabı evet :) }

Aphraell dedi ki...

eyeslipsface.co.uk'e de baktım pound yüzünden daha pahalıya geliyor, gerçi kargosu daha güvenli dersen risk almaya değmez aradaki fark(Europe seçince kargosu 3.95£ sitenin, ama Türkiye'yi Europe'dan saymıyorlarsa durum kötü). kayıtlı postanın kargosu da setin iki katı :)) risk almak lazım sanırım bunda biraz, cesaretimi toplayabilirsem siparişi vericem :) çok saol yardımların için ;)

Unknown dedi ki...

yaa gerçekten bu site niye bu kadar ucuz! :) bu beni üşündürmedi değil açıkçası...

admin dedi ki...

nuray, ürünler kesinlikle orijinal, defalarca alışveriş yaptım. site ucuz çünkü bizdeki TR fiyatları gibi vergiler, lüks dükkanların kira payı falan yok fiyatlarda ;)

Unknown dedi ki...

ya bu süper :D yemin ederim gözlerim doldu bu kadar ucuz fiyatları görünceee :D

eb dedi ki...

Yapmış olduğun alışverişlerden güven alarak bu gün verdim siparişimi ama kargo olayına epey takıldım. Evde yokken gelip geri giderlerse nasıl teslim alıcam bir bilgin var mı :(

admin dedi ki...

eb, hangi shipping metodunu seçmiştin? Priority veya Express seçtiysen takip kodu oldugundan evde yoksan kapıya bırakıp gitmezler.

Eğer first class seçtiysen durum biraz riskli, evde kimse olmazsa postacı kapıya bırakıp gidebilir, oradan da biri alabilir belli olmaz.

Ben kayıtsız posta ile alırsam mutlaka iş adresine istiyorum bu yüzden.. Sana dağıtım yapan şubeyi biliyorsan orayı arayıp önceden tembih etmeyi, eve getirmeyip şubede tutmalarını isteyebilirsin misal.. Veya postacını tanıyorsan gelip gittiğinde yakalayıp tembih edebilirsin.. Ilk aklıma gelenler bunlar, postacım artık beni tanıdıgından pek sorun yaşamıyorum:)

Sevgiler..

eb dedi ki...

Irazcım öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim.

Kayıtsız posta ile verdim siparişi çünkü bir shippinge o kadar para vermek içimden gelmedi açıkçası.

Şirketin adresi biraz problemli olduğu için ev adresini verdim evde bulamayıp kapının önüne koysalar bile pek problem yaşamam sanırım çünkü daha önce elf siparişimi kapının önüne bırakıp gitmişler kuzu kuzu yatıyodu eşikte (:

benim derdim bunlar evde değil diyip paketi alıp gitmesinler.

şubeyi aramak bana da mantıklı geldi bir hafta sonra arayıp ptt'yi delirtmeye başlayabilirim sanırım (:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.