19.02.2009

MAC "Jardin Aires" Pigment Yorumu

Bu pigmenti bana, mutlulukla ikizlerini bekleyen Anıl hediye etti, çok teşekkürler!

:)

Daha önce, hem gold tonlarda hem de aynı zamanda bu kadar pembeye dönük ve pırıltılı bir far/pigment görmemiştim.

MAC Jardin Aires, gold tonda pırıltılar veren ama aynı zamanda pembe tonlarına dönük, çok değişik bir renk!

Bu renk sanırım LE imiş, bu bağlamda elimde olmasına çok sevindim diyebilirim.

Buradan bu pigment hakkında yapılan farklı yorumlara ulaşabilirsiniz.

Neden beğendim?

Gerçekten rengi bana çok değişik geldi. Böyle hem altınla pembe tonları arasında olması sayesinde birkaç farklı makyajda kullanabiliyorum. Pembe tonları, bronz tonları, altın tonlarında makyajla kullandım şimdiye kadar, hepsiyle de uyumlu oldu.

Pırıltılı, ışıl ışıl bir pigment bu, ben böyle renklere bayıldığım için bana kullanışlı geldi ama pırıl pırıl parlamayı sevmiyorsanız size uygun olmayabilir.

Yakın çekimle rengi yukarıda göründüğü gibi. Pembemsi tonda ama sürüldüğünde bu kadar pembe olmuyor!

Uygulama?

İnce uçlu far fırçası kullanarak göz pınarından itibaren > şeklinde göz pınarına, üstüne ve altına sürüyorum, vurgu rengi olarak. Normal makyajdan sonra kaş altına vurgu amaçlı da kullanılabilir.

Bir daha alır mıyım?

Valla sanırım almama gerek yok çünkü bu minik canavar sanırım önümüzdeki yirmi yıl boyunca bana yeter. Rengi o kadar kuvvetli ki fırçayla iki üç hamlede makyaja yetiyor, bu şekilde bitebileceğini düşünmüyorum bu pigmentin :)

Eksileri ?

Biraz fazla tozlaşıyor. Yabancılar bu durumu biraz "chalky" olarak tabir ediyor ama dedikleri doğru. Bu pigmentle yoğun bir makyaj yapacaksanız önce göz makyajını yapın, yüzünüze saçılan minik parçaları sildikten sonra yüz makyajınızı yapın!

Fiyat ?

18$ ile 24 $ arasında. Bu sitede 18.50$'a satılıyor. Siteyi Araştıran tavsiye etmişti, tekrar teşekkür edelim kendisine.

İşte koluma sürdüğümde ortaya çıkan renk. Fotolar farklı ışıklarda, flaşla çekilmiştir ancak emin olun, flaş yansımadan da bu pigment yeterince parlak!

7 yorum:

bir demet feslegen dedi ki...

Bende de moru var.. süper gerçekten.. yirmi yıl konusunda ise haklısın :) sür sür bitmiyor dimi.. :) bu tonu da çok beğendim, mace gidince bakayım..
Sevgiler

admin dedi ki...

Evet eda gerçekten bitecek gibi durmuyor : )))

Adsız dedi ki...

bende söz veriyorum:)

Unknown dedi ki...

Ya ben bu pigmenti neredeyse 1 senedir hiç kullanmamıştım. Dün sende gördükten sonra aklıma geldi kullandım. Bak nelere vesile oldun;)

admin dedi ki...

Güldem :)

Derya, valla bana da arkadaşım hediye etti, isabet olmuşş :)

Adsız dedi ki...

ben bu siteyianlayamadım

Adsız dedi ki...

nasıl yani

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.