15.05.2016

Loreal Superstar Look

Sürekli daha sık yazı yazacağım diyorum ama hep beraber görüyoruz ki bu konuda oldukça başarısızım. Elimde onlarca yeni ürün birikti, yaptığım alışverişler, paylaşacağım başka şeyler. "Bir vakit bulup yazacaklarım" köşesinde duruyorlardı, derken köşe köşe olmaktan çıktı, kocaman bir IKEA plastik kutusunu doldurdu, bir kutu değil iki kutu oldu :) Bir yerden başlamak lazım. Zaman yönetimi konusunda yaşlandıkça daha da kötü oluyorum, her gün erken kalkmama rağmen günler kesinlikle yetmiyor :) E tabii ki yaş neredeyse yolun yarısı, neyse ben bu konuyu kapatayım... ehm..

Bu ürünler bu hafta elime geçti, dördünü de daha önce kullanmamıştım, açıkçası hepsini çok beğendim. Tam hızlı bir makyaj için hepsi bir arada çantada durası bir set olmuş. Aslında bu setin ana kraliçesi False Lash Superstar ama ben hepsini sevdim.  

 

Bu aşağıda gördüğünüz Infallible Sculpt - Light seti. Son zamanlarda "yüz kontürleme/aydınlatma" olayı sıkça ele alınır oldu, markaların böyle setler yapmış olması da tabii ki sevindirici. Bu setin yapısı çok ince, kolaycacık sürülüyor ve hafif bir kapatıcılık sağlıyor. 


Nasıl uygulayacağınız ile ilgili detaylı görünümler setin içinde ve arka kapakta anlatılmış. Yine de bilmeyenler için ben şu kontürleme videosunu çok sevmiştim, izlemenizi tavsiye ederim. 


Bu da False Lash Superstar, iki aşamalı siyah mascara. Beyaz katı uygulayarak kirpikleri oldukça uzun gösteriyor, 


Alta sürülen beyaz katman:


Renklendiren kısım, fırça plastik değil ve içinde küçük kirpiğe benzer parçacıklar dolgun görünüm için konulmuş olmalı:


Bu da 640 numaralı Loreal mat ruj. Ambalajda koyu göründüğüne bakmayın, renklendirmesi gerçekten doğal ve hafif (benim ten rengimde?)


Bu da likit eyeliner, çekilmesi kolay, ince ve kalın olarak ayarlanabiliyor kolayca. 


Yukarıda bahsettiğim tüm ürünlerin swatch'ları ise aşağıdaki şekilde; 


Ürünlerle ilgili L'Oreal'in Youtube videoları için tık!
(*) Basın ürünleridir. 

4 yorum:

Işık dedi ki...

Yeniden yazmana çok sevindim :) Bahsettiğin videoya bakıyorum hemen...

Cfusun dedi ki...

640 nolu ruj benim de favorim :) Geri dönmene çok sevindim!

Pembe Dünyam dedi ki...

merhaba bloğunuz ne hoş :) takibe aldım bana da beklerim sevgiler..

Adsız dedi ki...

Öyle çok özlemişim ki.. Her yazına yorum yazmak istiyorum♥️♥️♥️

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.