13.01.2013

Lancome Genifique Light Pearl Serum

Lancome Génifique Yeux Light Pearl, göz çevresine yönelik yeni bir bakım serumu. Gri şişesi ve dönebilen uygulama aplikatörü ile ilk bakışta dikkat çeken bir ürün. Ürünü ilk açtığımda, içerisinden damlalık çıkacağını düşünmüştüm..


Ancak içerisinden böyle bir şey çıktı! Önce ne olduğunu tam olarak anlayamadım ve merak edip araştırdım. 


Ürünün ucundaki bu damla şeklindeki başlık sabit değil. Dönerek hareket edebiliyor. Bu yüzden ürünü uygularken göz çevresine masaj etkisi yapıyor. Göz çevresindeki şişlik, morluk ve kırışıklıklarla savaşmayı amaçlayan bir ürün bu.

Yapısı çok ince ve açık. Aplikatörün ucunda koyu renk görünüyor ama bu aplikatörün kendi rengi olduğu için. İnce yapısıyla çok çabuk emiliyor. Aplikatörle uygularken rahatlama hissi veriyor.

Lancome Youtube kanalında ürünün uygulama şekli tam olarak gösterilmiş:



Ürün göz çevresine uygulandığında bir ferahlama hissi de yaratıyor. Uygularken aplikatörü çevirerek uyguladığınız için, göz çevresinde masaj etkisi bırakıyor.  

Ben uygulama yaptıktan sonra, aplikatörü şişeye koyup kapatmadan evvel mutlaka ucunu temiz bir mendil yardımıyla silip kaldırıyorum, bu şekilde kullanımını daha hijyenik hale getirebiliyorum. Benim göz çevrem çok kuru değil, ancak bu ürün bir serum. Göz çevresinde fazla kuruluk olanları nemlendirmede yeterli olmayacağı için, sonrasında üzerine göz kremi sürmek gerekebilir.

Özellikle az uyuduğum dönemlerde göz çevremde çok fazla morluk ve koyu renkli halkalar oluyor, savaşmak için bir önlem olarak bu ürünü kullanmaya başladım. Siz de merak ediyor ve ürün hakkındaki detayları görüp, size uygun olup olmadığını merak ediyorsanız, buradan detayları  inceleyebilirsiniz.


(*) Basın ürünüdür.

4 yorum:

ilknuryh dedi ki...

Ahh o koyu renk halkalar ne kullandıysam azalmıyor bende MC 'cim bu üründen memnun kalırsan uzun vadede bende denemek isterim.Teşekkürler paylaşım için.
SEvgiler

audrey dedi ki...

göz altı morluğu büyük problem.. ne kullansam olmuyor :-((

Unknown dedi ki...

bunu yılbaşı alışverişim sırasında boyner standındaki kız uygulamıştı,
hatta buzzz gibi bir dokunuştu desem yalan olmaz..
göz altlarını kendine getirecek çok iyi bir ürün demişti,ama direk torba şişlikler için ya da kararmaları halletmek adına değil de genel bir bakım için olduğundan bahsetmişti,emin olamadım işime yarar mı diye o yüzden..

Unknown dedi ki...

Oncelikle goz etrafindaki tum hucreleri harekete gecirdigi icin kesinlikle kan dolasimi saglar ve tabiki goz etrafindaki siskinlikleri renk bozukluklarini giderir.. biz kadinlarda hemen sonuc alma istegi oldugundan bu tarz urunlere pek sahip olmayi ve duzenli kullanmayi amaclamayiz hep pratik en kolayina kacariz asil tehlikede bu ya zaten :) lancome nin fondoten ve likitleride cok iyi makyozum ve kullaniyorum tabi en iddali oldugu nokta cilt sagligina yonelik tedavi edici serum ve urunleri Make UP Dilara Kaya facebook adresim takip edebilirsiniz cok guzel paylasimlarim olucak..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.