7.01.2013

Benefit Peek a Bright Eyes!

Benefit Peek-a-Bright Eyes, gözleri aydınlatmaya yönelik bit kit, aydınlatırken de gözleri büyük gösterecek renklere yöneliyor.


Sette, kremsi formda bir adet baz (Benefit Eye Bright) bulunuyor (en solda). Buna ek olarak, gözleri ortaya çıkaracak üç renkte far var. Paletin hepsi bir arada kullanılmak üzere düşünülmüş. Resimde olmayan, normalde iki adet de fırça bulunuyor bu setin içinde: concealer fırçası ve far fırçası.


Aşağıda renk örneklerini görebilirsiniz. Eye Bright baz olarak sürülen, göz çevresindeki koyulukları nötrlemeyi amaçlayan bir baz. Üzerine baz olaraksa sarı renkteki far uygulanıyor. Diğer açık renkteki far, göz pınarları ve kaş altına sürülmek için uygun. Kahverengi far ise gölgeleme rengi, göz kırışıklık bölgesine sürülmek için düşünülmüş.


Aşağıda setin kullanım talimatına da yer verilmiş. Bende olmayan fırçaların resmini burada görebilirsiniz:


Bu set, çoğunlukla tek tip makyaj yapan, belirli bir rutini izleyip, ıvır zıvır ürünlerle uğraşmak istemeyen, göz makyajında aydınlık makyajı ve doğallığı sevenler için çok pratik bir ürün. Ben her gün gözümdeki koyulukları  mümkün olduğunca gizleyeyim, bir de kalemle rimel tamamdır, diyorsanız, bu seti bir inceleyin derim.
Setin içerisinde bir de minik bir rimel ve kalem de olsaymış süper olurmuş.

Burada da Benefit kanalına ait, bu setle yapılan göz makyajı anlatımı var:


(*) Basın ürünüdür.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Mc daha çok yazı bekliyoruz senden bir de fiyat belirtsen ne iyi olur

Adsız dedi ki...

Sizin goz makyajlarinizi cok begeniyorum. Eger bir resim varsa bu urun denemesi icin yayinlarsaniz seviniriz.

Adsız dedi ki...

Ben de bu ürünü kullanıyorum ve çok memnunum öneririm şahsen. Yalnız birşey sorucam MC, kullanım kılavuzunda yazdığı kadarıyla eye bright göz kapağına sürülmüyor gözün başladığı ve bittiği yerlerin altına sürülüyor aydınlatması için. Sen baz olarak demişsin anlayamadım

ışıl dedi ki...

merhaba,
ürün gerçekten çok güzelmiş..aslında tam benlikmiş..bir şey sormak istiyorum..kirpik diplerine ne sürüyor..koyu renk far mı? kalem mi ?
sevgiler..
ışıl

Adsız dedi ki...

merhaba,
ürün çok güzelmiş..tam benlik aslında :)) bunu sephoralar da bulabilir miyim? ? bir de kirpik diplerine dürdüğü nedir ? far mı kalem mi ?
sevgiler
ışıl

Stil Moda Trendy dedi ki...

Benefit marka ürünler çok güzel ..Sadece Sephora mağazalarında olması kötü sadece..
sevgiler
stilmodatrendy.blogspot.com

admin dedi ki...

Daha çok yazmaya çalışacağım. :) Ürün fiyatı 80TL civarında yanlış hatırlamıyorsam.

admin dedi ki...

Teşekkürler, yer vereceğim ilerleyen günlerde.

admin dedi ki...

Benim göz kapaklarımda biraz koyu renk problemi var, bu yüzden komple uygulamak, bende daha iyi sonuç veriyor. Ancak genel olarak böyle bir probleminiz yoksa, aydınlatma amaçlı kullanmak yeterli olacaktır. Sevgiler.

admin dedi ki...

Kirpik diplerine tercihinize göre koyu kahve veya siyah (veya başka bir renk?) kalem çekebilirsiniz. Daha doğal bir görüntü içinse, kirpik diplerine kahve renk far ile hat çekebilirsiniz. Sevgiler.

admin dedi ki...

Sephora'larda bulabilirsiniz. Kirpik diplerine tercihinize göre far veya kalem çekebilirsiniz.

admin dedi ki...

Evet keşke daha yaygın satılsalar. Sevgiler!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.