31.08.2012

Rimmel Allık Pink Sugar

Merhaba,
Yazın son günlerini üzüntüyle uğurlarken bu harika allığı buldum Watson's ta.


Rimmel standından yine artık kaçıncı kez aldığımı hatırlamadığım siyah göz kalemimi alırken gözüme allıklar çarptı. Bu allığın pakedine baktım ve hiçbir özelliği olmayan normal bir allık olduğunu düşündüm.
Tester'ından rengini deneyince dayanamadım ve hemen kaptım. Rengi o kadar güzel ki. Pakedine baktığımda bir şeye benzetemediğim bu allık bileğime sürdüğümde harika bir renk verdi.


Rengi aşağıda görebileceğiniz üzere çok güzel bir pembe. Çok hoş bir ışıltısı var, büyük büyük simleri yok. Yanakta çok doğal duruyor. Benim rengim biraz koyulaştıkça azıcık uygulayarak aydınlatıcı olarak kullanabilecek durumdayım ama açık tenlilerde çok daha güzel durabileceğini düşünüyorum.


Şu aralar Watson's ta %30 indirim vardı sanırım. Bu arada allığın adı Pink Sugar (101).


-BenimPencerem

5 yorum:

yıldız dedi ki...

oyyy güzelmiş m.c. im , yanaklarda da görmek isteriz;)

sevgiler
yıldız

kuzunun annesi dedi ki...

Rimmeli çok beğenirim ben . Allık olarak Santa Rose rengide şeftali tonları sevenler için güzel bir alternatif olabilir.

admin dedi ki...

Cok guzelmis rengi, ustelik MAC'in TR'ye gelmeyen bir koleksiyonundaki LOVE CLOUD alliga cook benziyor rengi. Eline saglik canim.

admin dedi ki...

canim, bu yazi diger yazarimiz BenimPencerem'e ait:) Sevgilerr

yıldız dedi ki...

dikkat etmemişim :(

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.