28.08.2012

NARS Sonbahar 2012 ♥


NARS’ın Kurucusu ve Kreatif Direktörü François Nars tarafından tasarlanan Fall 2012 Koleksiyonu, koyu, modern gölgeler ve gökyüzüne ait ışıltılardan oluşuyor. Kampanya için, Nars 90’ların ikonik süpermodeli Kristen McMenamy’i fotoğraflamayı seçti. Bunun sebebi, geçmişte ve ilk kitabı olan “X-Ray”’de de Kristen ile çalışan Nars’ın, onun güzel ve çoğu kez bu dünyaya ait olmayan görünümünün tamamen Fall 2012 koleksiyonunu ozetlediğini hissetmiş olmasıdır.

Kampanya imajındaki görünümü yakalamak için, Kristen’in cildi Siberia Sheer Matte Foundation ile mükemmelleştirildi ve Snow Loose Powder ile kusursuz bir renk yaratıldı. Sonrasında the Undress Me Multiple elmacık kemiklerinin çukur bölümlerine uygulandı ve parmak uçları yardımıyla şakaklara doğru dağıtıldı.

Kristen’in alt ve üst kirpikleri kalın bir şekilde Black Moon Eyeliner Pencil ile belirginleştirildi. Daha sonra, tüm göz kapağı kirpik çizgisinden kaş hizasına ve şakaklara doğru yarım ay şeklinde renklendirildi ve hafif bir baz oluşturması için parmak uçları yardımıyla renk dağıtıldı. Daha sonra, High Society Trio Eyeshadow’un parıltılı ametist tonu göz kapağına uygulandı ve renk kaş kemiğine ve kaşın dış kısmına doğru dağıtıldı. Bu tonun köşesi High Society Trio Eyeshadow’un lavanta tonu ile karıştılrıldı. Daha sonra, Vent Glacé Duo Eyeshadow her iki tonu karıştırılarak kirpik altlarına uygulandı. Gözler Via Veneto Larger Than Life® Long-Wear Eyeliner ile belirginleştirildi ve iki kat Larger Than Life Volumizing Mascara uygulandı.

Kristen’in dudakları belirginleştirildi ve yumuşak bir etki için Papua Lip Liner Pencil ile dolgunlaştırıldı ve üzerine Belize Lip Gloss uygulandı. Görünüm Storm Bird Nail Polish ile tamamlandı.



Fall 2012 Color Collection daha koyu ve nefes kesici: Buzlu parıltılar ile birlikte geliştirilen modern renkler, çarpıcı ve ruhani bir etki oluşturuyor. Gözler, lavanta ve ametist ışıltılı dumanlı mücevher tonları ile belirginleşiyor... Cilt gümüş bir fısıltı ile neredeyse çıplak pembe tonunda hafifçe parlıyor. Dudaklar, çarpıcı metalik tonları ya da yumuşak ve sıcak konyak tonları ile çok güçlü. Gri tırnaklar ile tamamlanan sofistike görünüm, her zaman olduğu gibi heyecanlı, çağrışımlarla dolu ve her zamanki gibi kesinlikle NARS..

AUTUMN LEAVES
Bu yarı saydam ancak uzun sure kalıcı Sheer Lipstick zarif, parlak ve aynı zamanda ilham aldığı sonbahar yaprakları gibi sıcak.


AMSTERDAM
Bu lal kırmızısı Pure Matte Lipstick ( adını Hollanda’nın en büyük şehri ve başkentinden alıyor) uzun sure kalıcı renk ve konforlu bir görünüm sağlıyor.






HIGH SOCIETY
Üç aristokrat ton – lavanta, mat orman yeşili ve ametist -– sonsuz farklı opsiyon için karıştırılarak kullanılabilir. Her birini ayrı ayrı ya da bir tonu baz diğeri vurgu üçüncü ton ise kontür veya belirleyici olarak kullanılabilir. Bu üçlü göz farı sezonun değerli ve trendy görünümlerini bir yerde topluyor..


MORE
Bu ışıltılı Velvet Gloss Lip Pencil tek başına ya da daha farklı bir etki için Lip Pencil üzerine uygulanabilir.



OUTLAW
Bu yumuşak pembe tonundaki Blush, tehlikeli ve çekici bir ateş için altın ışıltılarla birleştirilmiş.



ROUGE TRIBAL
Canlı tonu ve uzun sure kalıcı etkisi ile bu metalik bordo Larger Than Life Lip Gloss, sakin bir görünümü vurgulamak için ideal.



STORM BIRD
Bu karamsar gri Nail Polish her görünümü sofistike bir şekilde tamamlıyor.



UNDRESS ME
Bu gümüş ışıltılı neredeyse çıplak pembe Multiple, gözlerde elmacık kemiklerinde, dudaklarda, kısacası parlak bir ışıltı arzulanan her yerde kullanılabilir.



VENT GLACÉ
Fransızca’da “buz gibi bir rüzgar” anlamına gelen bu ikili göz farı platin ve gümüş dumanın rüzgarlı karışımından oluşuyor. Her tonu ayrı ayrı ya da bir tonu baz diğeri vurgu olarak, çekici ve buzlu bir etki için kullanın.



NARS yeni sezonun sahne arkasını izlemeye ne dersiniz?




FRANÇOIS NARS ile SORU & CEVAP

Fall 2012 Color Collection’ın ruh hali nedir?
Sofistike, modern, tedirgin… Belki de, yepyeni sonbahar için renklerin ve dokuların beklenmedik bir karışımı…

Bu koleksiyonun olmazsa olmaz ürünleri nelerdir?
Kesinlikle Trio Eyeshadow. High Society koleksiyonun sayısız görünüm sağlayan ana noktadı. Ben, Velvet Gloss Lip Pencil’I da çok seviyorum çünkü ruj ve parlatıcının mükemmel karışımı: harika bir renk ve süper nemlendirici ama asla yapışkan değil. Yeni kestane tonu ile More, herkes için son derece uygun. Ve tabii ki Undress Me Multiple – muhteşem bir rengi var ve gerçekten çok amaçlı bir ürün.

Lavanta ışıltısı ilk bakışta biraz daha ilkbahar veya yaz tonu gibi duruyor. Bunu nasıl sonbahar ile özdeşleştirdiniz?
Lavantanın orman yeşili ile eşleştirilmesi onu tamamen sıcak hava renginden alarak soğuk sezonlar için uygun hale getirir. Aynı zamanda bu tonda, bana soğuk havayı çağrıştıran,buzlu bir nitelik var. Ben her zaman makyajda çok az kural olması gerektiğine inanıyorum ve bu, bu felsefenin güzel bir örneği. Lavanta ışıltısı yılın her döneminde mükemmel bir şekilde kullanılabilir.

Yeni Undress Me Multiple mükemmel. Onu kullanmak için bir kaç yöntem önerebilir misiniz?
Bizim bütün Multiple’larımız gözlerde, elmacık kemiklerinde, dudaklarda, fondotenin altında veya üzerinde ve hayal edebildiginiz her şekilde kullanılabilir. Undress Me, özellikle, elmacık kemikleri için muhteşem . Ama kaş ve yanaklar için muhteşem. Ama aynı zamanda kaşlar ve elmacık kemikleri için muhteşem bir vurgu ve gözler ve dudaklar için mükemmel bir ışıltı bazı.


NARS FALL 2012 COLLECTION FİYATLARI
High Society Trio Eyeshadow (Limited Edition) 95 TL
Vent Glacé Duo Eyeshadow 79 TL
Outlaw Blush 73 TL
Undress Me Multiple 95 TL
Autumn Leaves Lipstick 63 TL
Rouge Tribal Larger Than Life Lip Gloss 68 TL
Amsterdam Pure Matte Lipstick 65 TL
More Velvet Gloss Lip Pencil 63 TL
Storm Bird Nail Polish (Limited Edition) 43 TL


9 yorum:

Çağlayan dedi ki...

ankarada nasıl ulaşabiliriz acaba ??? sephoralara gelmiyor sanırım ben arada ankamall dakine bakıyorum ama göremiyorum yeni kolleksiyonları keşke ankarayada mağza açsalar ...

Adsız dedi ki...

Ba-yıl-dım:) tam bir sonbahar serisi, renkler çok hoş, umarım pigmentasyonları ve ürünler de başarılı olur:) paylaşım için teşekkürler!

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Gecen gün nars'in koydugunuz fotograftaki kapaticisini aldim ama pek memnun degilim. Hiç sürmemişim gibi, pek bir etkisini göremedim. Acaba benim bilmediğim bir uygulama sekli mi var? Yardim edebilirseniz cok sevinirim :)

admin dedi ki...

selam, tam olarak hangi kapatici, ismi nedir? ona gore yardimci olmaya calisirim. sevgiler.

admin dedi ki...

yeni koleksiyonların sephora'lara da gelmesi gerekir ama gec kaliyor olabilir. sephora gorevlilerine sorabilirseniz net bir bilgi alabilirsiniz. ayrica nars urunleri vepa online shop'da da satiliyor.

Adsız dedi ki...

İsmi "nars duo concealers" vanilla ve honey renklerinde. Yukarida tüm ürünlerin olduğu fotografta morlu farin üzerinde duruyor. İlk defa kapatıcı kullanıcagım icin dogru kullandigimdan emin olamadim :)

Adsız dedi ki...

çok sevinirim yardım edebilirseniz, boşa almışım gibi oldu :/

admin dedi ki...

Selam, morlu fotografin uzerindeki far takimi, bu resimde DUO CONCEALER yok ancak bahsettiginiz urunu anladim. DUO CONCEALER yapi itibariyle hafif bir urundur, iki rengi karistirarak goz cevrenize firca ile uygulayin. Kapaticiligi yeterli gelmiyorsa bir kat daha ayni islemi yapabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

üst üste kaç kere sürdüm ama pek bir değişiklik olmadı. Çok teşekkür ederim yardımınız için :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.