15.08.2012

Chanel - Bronze Universel - Soleil Tan De Chanel

Merhaba,
Ağustos'un neredeyse sonu geldi ama ben bu üründen bahsetmeden geçmek istemedim. Birkaç ismi var sanırım şu aralar; Bronze Universel veya Soleil Tan De Chanel olarak geçiyor.
Sephora'daki 100TL civarı fiyatı sebebiyle uzun zamandır alsam mı almasam mı diye düşünüp duruyordum, sonunda almaya karar verdim. Birçoğunuz bu ürünü duymuşsunuzdur ve normal bir bronzlaştırıcı kullanırsam da aynısı olur diye düşünüyorsunuzdur. Ben karma cilt sahibi biri olarak bunun gibi bir ürün henüz görmediğimi söyleyebilirim.



Karma cildin en kötü özelliklerinden biri yanaklarımda pudra ürünlerin parça parça gözükmesi. Fakat bu ürün, kremsi yapısı sayesinde bu durumu engelliyor.


Ürünün üzerinde makeup base / makyaj bazı yazıyor ama ben bu ürünü kullandığımda makyaj altına bütün bir bronzlaştırıcı olarak kullanmak veya kontürlemek yerine genelde allık gibi kullanıyorum. Elmacık kemiklerimin biraz gerisine uygulayıp yanaklarımın gerisine doğru dağıtıyorum.
Bir de bronz ışıltılı bir dudak parlatıcısı ile birlikte çok güzel duruyor. Çok az makyaj yapmış olsam bile sabah sabah şirkette zombi gibi dolaşmamı engelliyor.


Benim zaten koyu olan cilt rengim güneş ile birlikte de oldukça koyulaştı, o yüzden ürünün rengi gayet güzel duruyor fakat çok açık tenlilerde biraz turuncu durduğu konusunda yorumlar okumuştum. Eğer çok açık tenliyseniz size uygun bir ürün olmayabilir.


Cilt renginiz benimki gibiyse sizin için de vazgeçilmez bir ürün haline gelebilir. Ayrıca kokusu bir harika, ben Mac 109 tarzı bir fırça ile uyguluyorum, sabahları yüzüme sürerken beni mutlu ediyor. Aslında tüm kozmetikleri bizi mutlu etmeleri için kullanmıyor muyuz zaten? :)


-BenimPencerem

7 yorum:

Adsız dedi ki...

İnanır mısınız daha birkaç gün bu ürün konusunda karasızlık yaşamıştım.Krem bir ürünle kontür nasıl yapılır ya dağılmazsa diye, çok yardımcı oldunuz teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

Merhaba! Ben uzun zamandır bu ürünü arıyordum ancak Sephora dahil hiçbir yerde görmemiştim. Tekrar bakıcam ama siz hangi Sephora'dan aldınız? Şimdiden teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Kutuda çikolata gibi görünüyor parmağımı batırıp yemek istedim :)

Benim Pencerem dedi ki...

Yardımcı olabildiysem çok sevindim :) ben çok memnunum. paramın hakkını veren bir ürün bence

Benim Pencerem dedi ki...

Capacity Sephora'dan aldım. Bazı görevliler bulamayabiliyor, bizim kadar iyi bilmeyenler olabiliyor ürünleri :) biraz üstelerseniz standın altında bir çekmece açıp orada bulabiliyorlar

Benim Pencerem dedi ki...

Kokusu da bir harika :)

Adsız dedi ki...

Bugün nihayet kavuştum Soleil Tan de Chanel'ime! Gerçekten Sephora'daki görevliler ürünleri çok iyi bilmiyor, neyseki yardım etmeye gönüllü bir elemanla birlikte çekmecelerin birinde bulduk. Bu blogu takip etmenin faydaları , teşekkürler :D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.