7.05.2012

Pazartesi Kedisi.. #25

Bugün günlerden Pazartesi, hepimizin koşuşturmacası başladı! Sıcak geldi, gelsin incecik bluzlar, açık ayakkabılar diyoruz değil mi?

Bizim kedi hayvanlarında mod pek öyle değil. Cayır cayır güneşe rağmen halen adaptör üzerinde uyumaya devam ediyorlar, bakınız:


Zaten hayat bizim kızlara güzel. Koltuk bile sert geliyor, hanımlar özene bezene aldığım yastıkları önce tırmalayıp sonra üzerlerinde uyuyorlar. E bunları böyle görünce benim de uykum geliyor, nasıl geçecek bu hafta?! :)


Konu kediden açılmışken.. Geçen hafta Okan Bayülgen nefis bir kedi programı yaptı. Ben kaçırdım ve sonradan izleyebildim, kaçırmasaydım kesin bir yerlerinden katılırdım programa. İzlemeyenler için programın başlangıç kısmından bir parça ekliyorum, merak edenler kısa bir internet araştırması sonucunda programın tamamını bulup izleyebilir:


Herkese mutlu haftalar, güzellikler sizlerle olsun!

4 yorum:

yıldız dedi ki...

p.tesi sabahı bu resme bakmak uykumu getirdi:) keşke evde olup sert yumuşak nereyi bulursam bulayım uyusaydım:)
bu arada benimkide yazın sıcağında kışlık kazakların arasına girer uyur :)

Unknown dedi ki...

benimkiler sıcakla birlikte kendilerini fayansların üstüne atıyorlar :)

fashionist dedi ki...

benim de iki kedim var, müthiş yaratıklar, ben de o programın başını izleyebildim sadece uyuya kaldım malesef, devamını vakit bulunca izlicem..

Karadut dedi ki...

bayılırım kedilere yav:) o program da sahiden çok güzeldi ve epey beğenilmiş olmalı ki ardından da köpeklerle ilgili bir tane yapıldı.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.